Рапърът Криско направи неочаквано признание!

Рапърът Криско направи неочаквано признание!
5 (100%) 2 votes

Криско за първи път признава толкова лични неща за себе си и живота си!

Криско не обича да говори за предателства. Признава, че много известни хора са му падали в очите.

Като едни ги познавал на сцената, но след като ги опознаел те си показвали коренно различни лица. Затова той предпочитал да им бъде почитател отдалеч, а не да се сближава с тях.

Криско явно добре умее да преценява хората и да ги подбира

Криско явно добре умее да преценява хората и да ги подбира

Рапърът, който в момента е жури в Х фактор предпочита да не споменава думата „предателство”, а да говори за това като за разочарование. Според хип-хоп певеца от Габрово така звучи по-малко трагично и няма този горчив вкус, както има от едно предателство.

За певицата Дивна рапъра си остава най-забавният човек на света. Покрай него винаги е весело, позитивно, купонджийско. Като постоянен оптимист го описва и негов близък авер и съсед в родния град Габрово. Дори и да имал някаква болка в сърцето си, Криско никога не я показвал наяве, а я таял дълбоко в сърцето си. Постоянно е усмихнат и позитивно настроен, твърдят всички от най-близкото му обкръжение.

Поради този негов характер Криско е любимец не само на тийнейджърите. Него го обожавали и малките деца. Често върху колата му те оставяли рисунки, писма, в които пишели колко го обичат. Непознати го канели за кавалери на баловете си, дори е получавал и предложения за брак. Криско наистина не може да се оплаче от липса на внимание от страна на напълно непознати хора.

Името на Криско се забърква непрекъснато в скандали. Криско обича да живее на бързи обороти и всяко гадже до него трябва да има същия ритъм на живот. Преди няколко месеца негова приятелка бе Бистра от Велико Търново.

Момичето не е познато на широката общественост, но е достатъчно дива и непокорна. То обича татуировките, моторите и високите скорости. 20-годишната болярка определено е луда глава и с Криско са повече от половин година.

Преди това тя скандалириза социалните мрежи, като се боядиса косата в розова. Самата тя признаваше, че с рапъра са в изпитателен срок, но той доста често беше засичан да пътува до старата столица на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар