Антон Хекимян и Валери Жаблянов взривиха ефира на Би Ти Ви

Двамата си заформиха грандиозен скандал
2

Двамата си заформиха грандиозен скандал

Чаровният водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян и гостът му Валери Жаблянов взривиха телевизионния ефир.

Зрителите на медията станаха свидетели на нелицеприятен скандал. Валери Жаблянов, който е народен представител от БСП и Антон Хекимян си заформиха грандиозен скандал, обвинявайки се взаимно в некомпетентност.
В ябълката на раздора между Антон Хекимян и гостът му се превърна горещата тема от последните няколко дни в страната – имунитета на националиста Волен Сидеров.

Двамата си заформиха грандиозен скандал
Двамата си заформиха грандиозен скандал

Антон Хекимян видимо се подразни от тона на Валери Жаблянов и заяви, че очевидно е дошъл в студиото, за да крещи, допълвайки, че вероятно не разбира значението на думата имунитет.
Народният представител от партията столетница също не му остана длъжен и на свой ред обвини водещия в некомпетентност, подчертавайки, че е крайно време да обогати правната си култура.
Антон Хекимян и гостът му така и не успяха да заровят томахавката до края на дискусията в студиото, пише vsekiden.com.

Докато Антон Хекимян и депутатът от БСП спориха, главният герой на спора им – Волен Сидеров не пропусна възможността да фокусира вниманието върху себе си. Той заяви от парламентарната трибуна, че исканията, които са били представени до момента почиват върху огромен фалшификат и попита колегите си на тази основа ли ще бъде поискано свалянето на имунитета му като народен представител.

Волен Сидеров заяви, че парламентът е на път да се превърне в Народен съд и подчерта, че ще стане страшно.
Той бе категоричен, че ако наистина живеем в правова държава, то единствено съдът е в състояние да определи дали някой е извършил престъпление и призова да не бъде съден преди произнасянето на тежката дума на Темида.

Волен Сидеров продължи да поддържа тезата си, че срещу него се упражнява политическа репресия и основната цел е да бъде изпълнено желанието на чужди посолства – да бъде закопчан и прибран зад решетките, където да му видят сметката на спокойствие.

2 коментара
 1. Танкова казва

  ОСВЕН
  „ВЗРИВИ“ ,
  „ШОКИРА “ ,
  „ЕКСПЛОАДИРА“
  – НЯМАТЕ ЛИ ДРУГИ ДУМИ В „ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯТ“ СИ РЕЧНИК

 2. Пешо казва

  Хекимян,хубаво име БЪЛГАРСКО…
  ЖАЛЪК ПСЕВДОЖУРНАЛИСТ-СОРОСОИД…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.