Наскоро завърналата се в медийното пространство Роси Иванова претърпя инцидент

Миската Роси Иванова наскоро се завърна в медийното пространство с не особено добра слава. Публична тайна е зависимостта на красавицата към белия прах. Според слуховете, към порока я тласнал бившият й приятел. Въпреки, че синеоката красавица вече не е с него, все още не може да пребори зависимостта си към забранените субстанции.

Самата тя призна за порока си наскоро и заяви, че проблемите й с опиатите вече са останали в миналото. Очевидно това не е така. Истината е, че красавицата все още посяга към белия прах. Доказателство за това е инцидентът, който претърпя преди няколко дни. Очевидни сигнализира до Хот арена за случката, на която са станали свидетели.

Читатели на изданието споделят, че преди няколко дни са засекли Роси Иванова в столичния клуб "Бедрум". Тя била в компанията на пълничка дама, която очевидно е нейна приятелка. Двете дами седнали на бара. Изведнъж моделката се свлякла на земята. Приятелката й успяла да я изправи на крака и двете се запътили към тоалетната.

След 15 минути двете се върнали на местата си. Миската споделила, че кръвното й е паднало и затова е припаднала. След като успяла да успокои персонала на заведението, че е добре, тя продължила с допиването на питието си.

[caption id="attachment_461052" align="alignright" width="300"]Роси Иванова Роси Иванова припадна в столичен клуб[/caption]

Очевидци на екшън сцената коментират, че Роси Иванова посяга ежедневно към белия прах и това е причината за припадъка й, а не ниското кръвно. Свидетели на случката коментират, че красавицата е била във видимо неадекватно състояние.

Според тях тя се е свестила благодарение на поредната доза бял прашец и за това се е забавила в тоалетната.

Напоследък името й се свързва със сина на Тодор Батков, за който се твърди, че е зарязал Юлия Юревич заради Роси Иванова, пише Хот арена.