Истината за Волен Сидеров е разкрита

Истината за Волен Сидеров е разкрита
5 (100%) 1 vote

Сагата по случая продължава

Най-накрая се намери някой, който да разкрие цялата истина за Волен Сидеров.

Бившият зам.-председател на ДПС – Осман Октай заяви в прав текст, че нападението над Волен Сидеров е по сценарий, съшит с бели конци. Макар нападателят на лидера на „Атака” – Камен Попов де твърди, че не се познава лично с жертвата му, снимки от архивите говорят друго. Волен Сидеров също твърди, че не познава Попов лично.

Подобно поведение и то точно около избори се превърна в запазена марка на Волен Сидеров и не само. Основната цел на цялата тази пушилка е да отвлече общественото внимание от други важни теми. Според Осман Октай, председателят на националистическата партия неслучайно е търсил общественото внимание точно вечерта на местните избори.

Сагата по случая продължава

Сагата по случая продължава

Октай е категоричен, че подобни ексцесии са неизбежни поради липсата на ясни идеи и програми на политическите партии.
Той твърди, че Камен Попов не се е появил случайно на улицата, а е част от добре режисиран сценарий, който да подкрепи стратегията на Волен Сидеров.
Бившият зам.-председател на ДПС припомни, че Волен Сидеров е търсил провокация още в сградата на НАТФИЗ, където непрестанно се конфронтираше със студентите и ректора и понеже там не се получи, срещна удобно юмрука на този човек веднага, след като бе изведен навън.

На свой ред Волен Сидеров не спира да се жалва, че е жертва на политическа репресия. Той даже стигна до крайност, твърдейки, че Сотир Цацаров и Бойко Борисов се опитват да го убият.
В някои медии се появи информация, че социалните възнамеряват да отнемат детето на Волен Сидеров и Деница Гаджева заради непрестанните му изцепки. Националистът не потвърди тази информация, но видимо разгневен заяви пред журналистите, че с това границата е прекрачена и щом искат война, ще я имат.

Що се отнася до имунитета на Волен Сидеров, той бе категоричен, че няма да се откаже от него, което наложи сформирането на комисия в парламента, която е оглавена от зам.-председателя Димитър Главчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар