Наследничката на Владимир Путин крие произхода си (Видео)

Наследничката на Владимир Путин крие произхода си (Видео)
5 (100%) 2 votes

Екатерина Тихонова, дъщерята на Владимир Путин, обича да танцува, участва в шампионат по танци

Дъщерята на Владимир Путин предпочита да се представя с името на свой прапрадядо

Дъщерята на Владимир Путин упорито крие произхода си! Екатерина Тихонова е на 29 години и е една от двете дъщери на руския президент от брака му с вече бившата му съпруга Людмила Путина. Младата жена обаче очевидно не иска за нея да се говори като за дъщерята на държавния глава и по този начин да привлича излишно внимание към себе си.

Дъщерята на Владимир Путин

Дъщерята на Владимир Путин

Затова Екатерина не се представя с фамилията на татко си, а вместо това е избрала фамилия, взета от името на пра-прадядо си. И затова фамилията й е Тихонова.

Тя категорично отказва да коментира баща си, а тайната на произхода й беше разкрита от журналиста Олег Кашин. Той разкри и друга любопитна подробност около живота на младата жена.

Оказа се, че Екатерина се увлича много по танцова акробатика и дори е толкова добра в това си занимание, че се е явявала на различни шампионати не само в Русия, но и в цяла Европа. Но никой – нито зрители, жури или участници, не е предположил, че танцьорката е дъщеря на самия Владимир Путин.

През 2013 година Екатерина е участвала и в шампионат по буги-вуги, отново напълно инкогнито. Животът й пък е забулен в пълна мистерия. Първоначално се говореше, че Тихолова е избягала от баща си чак в Корея.

През януари тази година обаче този слух беше опроверган след като се появи информация, че Екатерина всъщност работи в Държавния университет в Москва. Там тя ръководи проект за над един милиард паунда за обработване на земя.

От учебното заведение потвърдиха, че Тихонова е дъщеря на Путин, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар