Том Круз лидер на сциентолозите? (Актриса разкрива нови тайни)

Гласувайте за статията

Том Круз лидер на сциентолозите , актриса с нови разкрития за него

Актрисата и звезда на сериала „King Of Queens“ Лиа Ремини разкритикува Том Круз за лидерските му и диктаторски действия в сциентоложката общност. Според нея, актьорът се изявява като сив кардинал на църквата и всеки, който не му харесва, е изгонен от общността. Лиа разкрива още, че той е причината, поради която тя самата напуснала сциентоложката църква. А семейството й членува в организацията от поколения, като самата тя от 30 години е ревностен член, но е била изгонена заради отношението си към актьора.

Лиа разказва, че преди две години е напуснала сциентологията. Причината за това е именно вражда между нея и Том Круз. Тогава актрисата заявила, че й е необходимо повече свободно време за дъщеря й София, но причината за нейното оттегляне била съвсем друга.

Лиа разкрива, че членовете, които не били съгласни с Том Круз понасяли страхотно критики и дори били заплашвани от последствия.

„Имайте предвид нещо много важно. Когато критикувате Круз, вие всъщност критикувате сциентологията, а това означава, че сте злобни“, казва тя.

Ремини и нейното семейство от поколения са сциентолози, но след 30 години тя решила да напусне църквата, а най-голямата подкрепа в този труден за нея момент се оказала приятелката й Дженифър Лопес. Именно латино дивата я насърчила да продължи напред и да се противопостави на Том Круз и общността. Малко по малко тя успяла да се откъсне от омагьосания свят, в който живеят членовете на църквата и днес гледа на всичко това с други очи.

NfХоливудска звезда нападна Том Круз, бил диктатор

Холивудска звезда нападна Том Круз, бил диктатор

„С течение на времето започвате да губите връзка с реалния свят. Решението да напуснете църквата означава, че напускате всичко, което дотогава познавате и започвате нов живот „, добавя Лиа.

lia 2

Самата тя признава, че гледа на света с други очи, след като е напуснала центъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар