Страшен резил: Виж как Джена падна на сцената докато пее! (ВИДЕО) Преглеждания: 15295

Джена се изтърси като чувал с картофи на сцената
0
4.5/5 - (2 votes)

Джена падна като талпа на сцената в Свиленград, феновете в шаш!

Джена буквално се срина на предизборния концерт на ГЕРБ. Поп фолк дивата Джена била на площада в Свиленград, където изпълнява свои парчета, когато сцената се счупила и тя буквално пропаднала вътре.

Певицата хлътнала в нескопосано направената сцена и доста се наранила. Тя била с насинени крака, но стоически продължила да извива глас и да пее.

Джена се изтърси като чувал с картофи на сцената
Джена се изтърси като чувал с картофи на сцената

Клипът с това нещастно стечение на обстоятелства и буквалното пропадане на фолкаджийката стана хит в интернет пространството. За отрицателно време той набра рекорден брой гледания. Някои злорадстваха, но повече изказваха съчувствие за инцидента и се интересуваха от здравето на брюнетката.

В своя профил във Фейсбук певицата благодари на всички, които са проявили загриженост към нея. Певицата на „Пайнер” заяви обаче, че ще търси отговорност от община Свиленград за всичко, което й е причинено. Тя разкри, че целите й крака са насинени и има дори рани по тях.

Според упоритите слухове не само Джино, бившият й годеник е от „скъпата боя”, н ои самата тя имала ромска кръв. Джино, който е един от ВИП-съквартирантите в Къщата и по паспорт е Гино Ташев, се изживява като американски плейбой.

Той беше предложил брак на родната чалга звезда с пръстен, който уж струвал цели 48 хиляди в зелено. Но макар Джена да го представяше като богат бизнесмен зад океана, според други момъка бил обикновен тираджия и никакъв ВИП.

В Къщата стана интересна още една пикантна история за Джена. Бившият футболист Пламен Богданов я нарочи като свое креватно завоевания, в което бил влюбен. Джена нито потвърди, нито отрече мълвата, но била бясна, че излизат на светло нейните похождения под завивките. Тя била с Пламен за удоволствие, като въртяла и паралелна връзка с богаташ за пари, твърди пък друг слух.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.