Съпругът на Кичка Бодурова е бесен на Здравко от "Ритон"

Легендарната Кичка Бодурова най-после ще получи подкрепа в Къщата. Изпълнителката преживява тежки дни заради отношението на съквартирантите към нея. След нападките на Здравко от "Ритон", Станимир Гъмов също нападна изпълнителката.

Съпругът й Крис Запрас следи отблизо изявата й във формата. Той е бесен на ритонеца, с когото лично се познава. След броени дни той ще пристигне в Българи и нищо чудно да поиска от продуцентите да влезе във формата, за да потърси сметки от всеки, дръзнал да нападне съпругата му, научи Клюки.бг.

Повод за пристигнато му и нас е и предстоящият концерт на Кичка Бодурова в Шумен. Звездата ще излезе от Къщата заради ангажимента си. Освен на Преслава и на нея е разрешено да напуска шоуто заради предварително планирани участия.

Естрадната изпълнителка има право да поддържа връзка с околния свят, изпращайки имейли. Именно тази нейна привилегия стана причината за редуциране на бюджета на съквартирантите. Кичка Бодурова наруши правилата за конфиденциалност. Клюки.бг научи, че тя се е свързала със съпруга си, за да му съобщи хотела, в който ще отседне в Шумен.

Нищо чудно това нейно своеволие да й струва половината от хонорара във ВИП Брадър. Това, което притеснява най-много продуцентите е да не би гръцкият съпруг на брадърката да реши да потърси сметка на Гъмов и Здравко, влизайки в Къщата.

[caption id="attachment_460978" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Съпругът на Кичка Бодурова търси сметка от Здравко[/caption]

Въпреки, че видимо отношенията между ритонеца и изпълнителя започнаха да се изглаждат,  Станимир Гъмов стана достоен заместник на изпълнителя.

Той обиди естрадната изпълнителка, наричайки я поръчкова комунистическа изпълнителка. Възмутената Кичка Бодурова заяви, че тя е последният човек, за когото може да се каже, че подкрепя комунистическия строй. Тя разкри, че по време на режима е имала забрана да напуска страната.