Зрителите на ВИП Брадър разочаровани от своята любимка Преслава

Преслава разочарова зрителите на ВИП Брадър. Любимата на стотици хиляди българи певица потресе всички. Оказа се, че претендиращата за голяма звезда фолкаджийка няма изградени елементарни хигиенни навици. Преси не мие очите си след ставане от сън, видя Хот арена.

Изпълнителката си ляга с тоновете грим и не мие лицето си нито вечер, нито сутрин. Мазилата по кожата й буквално се стичат по чаршафите.

Колежките й от бранша я одумват, че тя чисти грима от лицето си, единствено когато трябва да нанесе нова порция такъв. Не случайно лицето й е цялото в пъпки, коментират фолкаджийки.

Както вече стана ясно, Преси е единственият участник във формата, който има право да ползва услугите на професионален гримьор и фризьор, докато е в шоуто. Тя е единствената, която има право да излиза навън. Причината за това са участията на звездата. Още преди да приеме официално предложението за участие в шоуто, тя заявила своите условия.

Преслава е забранила на продуцентите да излъчват компрометиращи кадри с нея, както и такива, в които тя не изглежда добре.

[caption id="attachment_460973" align="alignright" width="224"]Преслава Преслава не спазва елементарни хигиенни навици[/caption]

Първоначално фолкаджийката не искала да приеме покана със страх, че ще се изложи. За нея отдавна се говори, че има здравословни проблеми и страда от анорексия. Пайнерката не желае хранителните й навици да станат достояние за цяла България.

Въпреки, че се договори с продуцентите част от представянето й в Къщата да не става публично достояние, тя не успя да скрие потресаващите си хигиенни навици или по-скоро липсата на такива.

Възмутени зрители обсъждат поведението на звездата и недоумяват защо тя се отнася безотговорно към кожата на лицето си. За звезда от нейния ранг е недопустимо да не полага елементарни грижи за кожата си, коментират потресени зрители.