Принц Андрю с кралски гаф на среща със Си Дзинпин

Гласувайте за статията

Принц Андрю с кралски гаф, почти заспа по време на среща със Си Дзинпин

Принц Андрю спретна колосален гаф по време на дипломатическа вечеря с китайския президент Си Дзинпин. Държавният глава на Китай бе на посещение в Англия, където стана свидетел на доста гафове от страна на британския кралски двор.

Въпреки че вечерята с Кейт и кралицата имаше феноменален успех, дипломатическата вечер с принц Андрю можеше да се нарече по всеки друг начин, но не и успешна.

Принцът почти заспа по време на официалната реч на президента, а до него дремеше първата дама на Лондон, заедно със съпруга си, кмета на Лондон и един арабски шейх, който почти хъркаше по време на дългата реч. По всичко изглежда, че домакините не само не бяха впечатление от присъствието на височайшия си гост от Китай, но и не криеха отегчението си от вечерята.

Първата дама пък преживя козметичен гаф, като се появи с лице, което бе посипано с брашно. Ситуацията в крайна сметка бе спасена от британския премиер Дейвид Камерън, който реши, че е крайно време да бъдат нарушени всички протоколи и условности и отведе президента на по бира в местен пъб.

Принц Андрю не за първи път се забърква в дипломатически скандал, но този път гафът определено беше колосален. Британският принц преди няколко месеца бе обвинен, че е имал връзка с непълнолетно момиче, като срещу заплащане е получавал интимни услуги от нея.

Принц Андрю с куриозен гаф на дипломатическа вечеря

Принц Андрю с куриозен гаф на дипломатическа вечеря

Китайския лидер успя да приспи всички

Китайския лидер успя да приспи всички

Злополучен инцидент сполетя и първата дама

Злополучен инцидент сполетя и първата дама

Името му също така бе замесено с това на актрисата от филмите за възрастни Ку Старк, която почти направи своя съпруга преди години. Гафът по време на дипломатическия прием бе вероятно най-малкия от всичките, но определено най-запомнящия се от всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар