Кошмарът във ВИП Брадър тепърва предстои

Кошмарът във ВИП Брадър тепърва предстои
5 (100%) 1 vote

Скандалите между съквартирантите ще се пренесат в реалността

Ако си мислите, че сте видели целия кошмар във ВИП Брадър, жестоко се лъжете.

Оказва се, че истинският кошмар тепърва предстои и то не под покрива на ВИП Брадър, а в реалния живот на съквартирантите.
След три седмици краят на риалитито ще е факт, но съквартирантите ще отворят цяла камара работа на адвокатите, след като стана ясно, че всеки възнамерява да съди всеки.

Най-напудреното шоу ВИП Брадър е на път да се превърне в най-скандалното.
При все очакванията, че под покрива на риалитито трябва да се събере елитът на нацията, вътре обидите се леят в огромни количества. Тук обаче възниква въпросът каква нация сме, ако това е елитът ни?!
На фона на грандиозните скандали, които се вихрят в този сезон на ВИП Брадър, тези между социоложката Мира Радева и бизнес дамата Ваня Червенкова звучат като приятелски закачки.

Скандалите между съквартирантите ще се пренесат в реалността

Скандалите между съквартирантите ще се пренесат в реалността

Първата, която се обиди под покрива на ВИП Брадър от участниците през този сезон, бе Моника Валериева. Отначало Моника се подаде на емоциите и се разплака на обидата, но по-късно, подкрепена от Ернестина Шинова, бе категорична, че ще съди Люси Иларионов за клевета.
Тя все още е в очакване да получи извинение от режисьора, но ако това не се случи се задава доста хубаво дело.

Позабравената фолк певица Луна също се зарече, че първото нещо, което ще направи след като напусне ВИП Брадър, ще бъде да заведе дело срещу Здравко Желязков от дует „Ритон”. Факт е, че Луна вече е извън къщата, но не е ясно дали вече е успяла да заведе дело срещу него.
Припомняме, че Здравко не пропускаше да подчертае, че фолк певицата е луда. Тя пък на свой ред е категорична, че ще докаже с документи пред съда, че е съвсем нормална.

Превзетата Кичка Бодурова също не остава по-назад и обяви, че възнамерява да съди актьора Станимир Гъмов заради това, че я наричал „баба” и твърдял, че няма талант, пише pik.bg.

По всичко личи, че кошмарът от ВИП Брадър ще се пренесе и в реалния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар