Капка Георгиева съсипа Волен Сидеров с тези разкрития

Това беше капката, която преля чашата
0

Това беше капката, която преля чашата

Капка Георгиева, която все още е законна половинка на лидера на „Атака” – Волен Сидеров, направи скандални разкрития за него.

Капка Георгиева е категорична, че Волен Сидеров е марионетка в нечии ръце и основната им цел е дестабилизацията на страната.
Запитана за поредния скандал, заформил се около Волен Сидеров, Капка Георгиева бе категорична, че би казала, че обявява гладна стачка, ако види Волен Сидеров в килията му.

Тя е на мнение, че целия този цирк се разиграва заради „убийството” на партията-столетница БСП.
Капка Георгиева подчерта в ефира на Би Ти Ви екшън, че е направила избора си да остане в България, за да се бори и недоумява за това ли се е борила в крайна сметка.
Все още законната половинка на Волен Сидеров твърди, че той отдавна не принадлежи на себе си, а на онези, които са му дали „другите седем процента”. Именно от този момент нататък, той е изгубил своята самостоятелност, пише vsekiden.com.

Това беше капката, която преля чашата
Това беше капката, която преля чашата

Така и не става ясно от думите й обаче кой точно използва Волен Сидеров като маша с цел да дестабилизира държавата.

След поредната изцепка на Волен Сидеров в НАТФИЗ, той отново се превърна в една от най-горещите теми в държавата. Този път обаче изглежда коланът около него се затяга доста сериозно. Както стана ясно утре изтича 14-дневния срок, в който водачът на „Атака” да се откаже сам от имунитета си. Тъй като едва ли ще го направи, председателят на парламента Цецка Цачева заяви, че ще бъдат предприети съответните действия.

Междувременно стана ясно, че главният прокурор на страната – Сотир Цацаров е внесъл в 9 ч. тази сутрин в парламента искане за ареста на Волен Сидеров.
Хората на изкуството пък организират протест пред Народното събрание в 17.30 ч. днес с искането за имунитета на Волен Сидеров.
Дали този път водачът на ПП „Атака” най-накрая ще си понесе последствията или отново ще се размине между капките?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.