Причината за раздялата на Ели Гигова и Николай Бареков

Причината за раздялата на Ели Гигова и Николай Бареков
3 (60%) 2 votes

Ели Гигова е готова да направи важна крачка в живота си

Докато Ели Гигова имаше връзка с Николай Бареков, отношеният й с него останаха в сянка от медиите. Едва сега се заговори за аферата на тв водещата с бившия телевизионер. Двамата се запознали преди три години, малко след като Николай Бареков стана изпълнителен директор на ТВ7. По това време щерката на оръжейния бос Николай Гигов също беше част от екип на частната медия.

Николай Бареков направил първата крачка към сближаването му с нея. Той я поканил на вечеря, за да обсъдят подробностите около предстоящото й предаване. До предаване така й не се стигна, но за сметка на това двамата започнаха връзка. Искрите между тях припламнали от първия миг. Аферата им продължила половин година.

Двамата се разделили по инициатива на богаташката щерка. Тя разкри, че решила да приключи връзката си с него, тъй като осъзнала, че той не е подходящият партньор за нея. Малко след това младият политик започна връзка с настоящата си половинка Мария Календерска.

Ели Гигова не крие, че вече е готова да направи важна стъпка в живота си. Тя е готова да се посвети на майчинството и се надява в близките пет години да реализира тази своя мечта. Майчинският инстинкт на брюнетката се събудил преди няколко месеца. Тогава тя присъствала на кръщенето на детето на своя приятелка.

Ели Гигова

Ели Гигова е готова да стане майка

Журналистката осъзнала, че в живота няма нищо по-истинско от това да вземеш в прегръдката си едно малко човече. Тя е готова да се посвети изцяло на майчинството и да остави кариерата си на заден план.

Основният проблем за нея е, че не успява да открие подходящия баща за наследниците си. След провала на връзката й с Петко Димитров, Ели Гигова е по-предпазлива в отношенията си с мъжете и не желае да афишира личния си живот, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар