Скандалната истина за брака на Антония Петрова и Александър Бередин излезе наяве

Скандалната истина за брака на Антония Петрова с руския милионер излезе наяве. В публичното пространство упорито се носи слух, че руснакът си поръчал миската за една вечер. Той се свързал с точните хора, които му изпратили моделката за една нощ.

Срещите му с нея продължили и след това и така към днешна дата тя е негова законна съпруга. Александър Бередин е апетитна хапка за родните златотърсачки. Според запознати богатството му възлиза на 50 милиона долара. Той се занимава с продажба на електроенергия и един от доставчиците на АЕЦ "Белене".

Заможният руснак е луд по миската от Перник и е готов на всичко, за да угоди на всичките й капризи, включително и на това да направи компромис по отношение на една от големите си мечти - да стане баща.

Руснакът мечтае за наследници, но любимата му категорично отказва да стане майка, тъй като не желае да развали фигурата си. Блондинката не желае да изживее всички неудобства и дискомфорта, свързани с бременността и раждането. Тя обмисля варианта да потърси сурогатна майка и дори е успяла да убеди любимия си. Той е съгласен и на този вариант, за да е доволна любимата му.

[caption id="attachment_460863" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Александър Бередин си поръчал Антония Петрова[/caption]

Александър Бередин ще брои значителна сума не само за този каприз на съпругата си, но и за поредната безсмислена титла, която тя желае да получи. Антония Петрова е обсебена от манията си да печели призове и корони.

Освен това тя мечтае и за телевизионна кариера. В момента моделката от Перник се изявява като коментатор във ВИП Брадър, но тя има амбиция да продължи с по-сериозни телевизионни изяви.

Публичната тайна е, че съпругът й я ревнува безумно. Въпреки амбициите си за телевизионна кариера, напоследък тя се задържа повече у дома, за да си спести куп проблеми с ревнивия Александър, пише Хот арена.