Проклятие застигна Юксел Кадриев

Нещастията преследват Юксел Кадриев едно след друго. В момента той изживява поредното любовно разочарование. Само преди седмица приятелката му реши да сложи край на връзката си с него. Въпреки, че по всички личеше, че двамата са много щастливи заедно, брюнетката реши да го зареже.

Досега причина за разпадането на връзките на топ новинаря беше или работата, или неговата ревност. Този път не е ясно каква е причината за драматичната развръзка.

Колеги на тв водещия коментират, че той не обича да говори много за личния си живот, но този път споделил с тях, че е сам и не знае с какво да запълва времето си. Откакто е сам, той се застоява все повече в телевизията поради факта, че няма какво да прави извън работното си място. Юксел Кадриев не само, че си тръгва последен, но и идва на работа няколко часа преди да започне работния му ден.

[caption id="attachment_460845" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Проклятие тегне над Юксел Кадриев[/caption]

Той е убеден, че над него тегне проклятие и за това не може да бъде щастлив. Тази седмица беше белязана от още един драматичен обрат за него. Бившата му съпруга Бонка не просто, че го забрави, но и попреди живота си без него.

Преди няколко дни тя самата се похвали, че отново е минала под венчило. Новата й половинка е сръбски гражданин. Бонка планира да заживее в родината на съпруга си и заедно със себе си да вземе и своята дъщеря. Малката Габи не е очарована от тази идея. Тя заявила на майка си, че не желае да напуска страната и иска да остане да живее при баща си.

След развода си с нея Юксел Кадриев има връзка с гардеробиерката Ангела. И връзката му с нея не продължи дълго. Тя приключи заради безумната ревност на новинаря. Красавицата не издържа и го заряза, пише Ретро.бг.