Продуцентите на ВИП Брадър от самото начало имат свой фаворит, който бутат към финала

Името на победителя във ВИП Брадър вече е ясно. От началото на формата продуцентите имат фаворит, който са решили да докарат до финала. Това е актьорът Станимир Гъмов, който е звезда на Нова тв.

От стигането му до финала облагодетелствана ще бъде и самата медия. Вече има няколко успешни примера за това. След като Здравко спечели първия сезон на риалитито и до ден днешен той продължава да е обект на медиен интерес.

Станимир Гъмов се изявява предимно по Нова тв и стигането му до финала ще му отвори много нови врати. Той се изявява в "Като две капки вода" и Господарите. След евентуалната му победа всяка една негова бъдеща медийна изява ще се следи от повече зрители.

От самото начало той е представен в положителна светлина. Дори и когато той участва в скандали, продуцентите го представят като най-забавния съквартирант. По всевъзможни начини на зрителите се внушава, че той е най-достойния съквартирант да грабне голямата награда. Въпреки, че името му беше замесено в любовна афера с Моника Валериева и Преслава, той успя да запази позициите си в очите на зрителите.

[caption id="attachment_460839" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Станимир Гъмов е големият победител във ВИП Брадър[/caption]

Продуцентите дори решиха отново да вкарат в играта Преслава заради него. Именно тя ще бъде неговия трамплин към финала. Преси също се радва на обичта на зрителите и едва ли има по-добър начин Гъмов да бъде изстрелян директно към финала, научи Ретро.бг.

Продуцентите са убедени, че романса му с обичната изпълнителка ще изиграе ключова роля в решението на зрителите кой съквартирант да стигне до финала.

В началото на формата се заговори, че Преслава ще излезе като големия победител от него. След напускането на пайнерката, тези слухове отпаднаха. Въпреки, че тя отново е в играта, по всяка вероятност нейният любим ще стигне до финала.