Луна направи на пух и прах Лора Крумова и Галя Щърбева

Луна взриви ефира с поредната си изцепка. Изгонената от ВИП Брадър фолкаджийка беше гост в предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева. Още с влизането си в студиото тя скочи срещу двете тв водещи.

Изпълнителката се хвана за изказването им, че е била изгонена от Къщата. Тя заяви, че е напуснала по собствено желание и не е чакала никой да я изгони от там. Луна подчерта, че денят, в който тя напусна звездния дом, почитаме Свети Иван Рилски. Тя вметна, че водещите вероятно не са запознати с този факт.

Тя ги захапа и за това, че вероятно не знаят как завършва визитката й. Певицата подчерта, че е представянето си за формата е цитирала стихотворението, посветено на обесването на Васил Левски.

Хапливите й забележки не свършиха до тук. Тя заяви, че е очаквала Лора Крумова и Галя Щърбева да бъдат по-добре подготвени за гостуването й при положение, че тя е направила богати тях и продуцентите на ВИП Брадър.

Колоритната брадърка разказва, че Дядо Мраз не сбъднал една от съкровените й детски мечти - да стане актриса. Тогава тя решила да насочи цялото си внимание към друга образователна дейност - четене на книги, пише Ретро.бг.

[caption id="attachment_460836" align="alignright" width="300"]Луна Луна захапа Лора Крумова и Галя Щърбева[/caption]

Певицата коментира и участието си във ВИП Брадър. Тя заяви, че е завършила психология и за пореден път е имала възможността да спретне един грандиозен спектакъл.

Чалгаджийката успя да подлуди съквартирантите си, докато беше в Къщата. Те избухнаха при отказа й да се раздели с екстеншъните си в името на седмичния им бюджет. Егоцентричната блондинка отказа да свали конската опашка, въпреки жертвата на Джино. Това нажежи страстите в Къщата и всички скочиха срещу нея.

Луна призна, че от самото начало е имала стратегия, с която е имала за цел да изнерви съквартирантите си.