Жана Бергендорф шокира всички със страшен скандал в мола!

Жана Бергендорф шокира всички със страшен скандал в мола!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф потресе всички с чутовния скандал, който вдигна в мола!

Скандалната певица Жана Бергендорф отново вдигна олелия. И то в столичен мол. Червенокосата фурия се развикала на стъписаната продавачка, че нямала дребни пари, за да й развали. Тя заформила такава чутовна сценка, че момичето се стъписало от ужас.

Присъстващите на сеира изобщо не одобрили държането на победителката на предишния сезон на Х фактор.

Жана Бергендорф крещи в изстъпление на горката продавачка, взе й акъла

Жана Бергендорф крещи в изстъпление на горката продавачка, взе й акъла

След като се разбесняла и накарала здравата, тя напуснала яростно магазина. След което с мръсна газ отпрашила със своя Мини Купър в неизвестна посока. Според присъстващите на „баталната сцена” Жана Бергендорф или е била здравата надрусана, или е била на няколко водки.

Жана Бергендорф не за първи път е в епицентъра на скандала. През лятото отново вдигна скандал в село Лозенец, където почиваше със своето гадже Лео. Там почиващите докрай се изнервели от непрекъснатите сцени на скандали, както и от шофирането й със своята кола, която винаги карала напушена и с мръсна газ.

Преди това певицата бе прибрана за малко в полицейското управление в столицата, защото бе получен сигнал за домашно насилие. Оказа се, че двамата с дългогодишния й любовник Лео непрекъснато предизвиквали сцени и скандали и комшиите пропищели от техните викове и крясъци.

Във въпросната вечер ченгетата пристигнали след анонимно повикване за битов скандал и Лео бе задържан, както и Жана, защото в апартамента бе намерена марихуана. Двойката много скоро бе освободена от ареста, а Лео постъпи в болница заради раните, които получил от боя със своята любима.

Въпреки че се извини, Жана Бергендорф продължава със същия устрем да се заплита в скандали и отново причината е нейната склонност към чашката и дрогата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар