Слави Трифонов осигури охрана и шофьор на Крисия

Слави Трифонов трепери над Крисия. Дългия се страхува да не се случи нещо лошо на талисмана му. След като се натъкнал на няколко зловещи заплахи в нета по адрес на талантливото момиченце, той решил да й подсигури охрана и личен шофьор.

Учиндолецът предостави един от гардовете си на 11-годишната разградчанка. Той е неотлъчно до нея всеки петък, когато тя пристига в столицата си за участието в шоуто. Освен с охрана малката певица разполага и с личен шофьор, който е на разположение на нея и на майка й, докато са в столицата.

Според Дългия, когато Крисия е в родния си град, няма опасност за нея, тъй като всички там я познават. Гардът и шофьора на шоумена придружават талантливото момиченце и по време на участията в страната.

Подчинените на учиндолеца са на мнение, че той е взел правилното решение, тъй като злобата и завистта в страната ни са по-силни от всичко.

Малката разградчанка се оказа същинска златна мина за шоумена. Звездата й изгря преди две години на детския конкурс. Тя успя да спаси шоуто му и нищо чудно много скоро да стане по-известна дори от Слави Трифонов. Показателен за това е фактът, че тя успя да вдигне на крака 60-хилядната публика на концерта на стадион Васил Левски.

[caption id="attachment_460771" align="alignright" width="300"]Крисия Крисия се движи с охрана[/caption]

Слави Трифонов много добре знае, че на Крисия дължи голяма част от успеха си и затова е готов на всичко, за да я задържи. Дългия трепери над откритието си.

Малката певица доказа, че е не само талантлива, но и много амбициозна. За две години тя успя да спечели сърцата не само на публиката у нас. Очевидно е, че талантливото момиченце постоянно се самоусъвършенства. От няколко месеца тя посещава уроки по танци, което е видно по време на участията й, пише Ретро.бг.