Ненчо Балабанов нанесе тежък удар на Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов нанесе тежък удар на Йоанна Драгнева
5 (100%) 2 votes

Йоанна Драгнева е съсипана от предателството на Ненчо Балабанов

Прочулия се като двойника на Бойко Борисов – Ненчо Балабанов нанесе тежък удар на половинката си Йоана Драгнева. Очевидно славата не се отразява добре на комика. След като стана известен той реши да се разведе със съпругата си, с която ги свързваше няколко години брак.

След развода си той започна връзка с изпълнителката Йоанна Драгнева. Актьорът дори се изнесе при блондинката. Но за съжаление разочарова и нея. Красавицата е съкрушена след удара, който той й нанесе. Комикът завъртя любов с щерката на тв водещия Митко Цонев – Деси Цонева. Известната красавица нашумя покрай скандалите с бившия й съпруг Янчо Таков.

Изневерята на имитатора на Бойко Борисов бързо стигнала до ушиете на красивата му половнинка. Йоанна Драгнева приема много тежко мисълта,че любимият мъж й изневерява. Тя дори попитала комика какво му харесва в Деси Цонева и защо реши да я замести с нея.

От няколко седмици имитаторът на Бойко Борисов се появява на публични места с новата си половинка и не се притеснява, че някой може да ги види заедно. Самата Деси също постоянно парадира с връзката с него. Тя не пропуска възможност да се изфука с връзката си и непрестанно афишира близостта си с комика.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов изневерява на Йоанна Драгнева

За Йоанна Драгнева не било трудно да разбере за измяната на любимия. След му каза, че знае всичко, той дори не си направил труда да отрече.

Според запознати, Ненчо Балабанов бързо ще се отегчи от новата си любима и ще върне при Йоана Драгнева. За никого не е тайна, че Деси Цонева е почитателка на среднощните купони и затова не може да си намери сериозен партньор.

Запознати с аферата му с Цонева коментират, че той се чувства гузен спрямо Йоанна Драгнева и затова решил да й помогне с кариерата, уреждайки й роля в театъра, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар