Лъсна истинската причина за лютата война между дует Ритон и Кичка Бодурова

Истинската причина за войната между дует Ритон и Кичка Бодурова излезе наяве. Естрадните изпълнители са в люта битка от началото на ВИП Брадър. Въпреки, че всеобщото мнение за случващото се между тях е, че между тях тлее стара вражда, истината се оказа съвсем друга.

Причината за враждата им не са нито минали успехи, нито минали изяви. Обичаният дует не понася Кичка Бодурова след срещата им в Бургас. Както вече стана ясно, малко преди старта на формата тримата изпълнители се срещнали в морския град, за да обсъдят подробности около участието им във ВИП Брадър.

Певците обсъдили стратегиите си и това, което биха разкрили за себе си в риалитито. Покрай всичко това те коментирали и хонорарите. Първа Кичка Бодурова се похвалила, че за участието си в звездния формат ще прибере цели 180 000 лв.

Чувайки това, Здравко успял единствено да промълви, че и техният хонорар е толкова. Той и съпругата му ще вземат едва 120 000 лв, въпреки че са двама.

[caption id="attachment_460744" align="alignright" width="300"]Кичка Ритон Дует Ритон във война с Кичка Бодурова заради по-високия й хонорар[/caption]

Кичка Бодурова участва сама и ще успее да прибере с цели 60 000 лева отгоре. Избухливият ритонец побеснял, научавайки че колежката им е успяла да договори по-висок хонорар. Катя се опитала да го успокои, заявявайки че участието им в риалитито ще им донесе много повече дивиденти и след неговия край участията им ще скочат драстично.

Това не успяло да успокои Здравко. Ритонецът не може да си намери място от яд, че колежката им успя да ги бие по хонорар, пише Хот арена.

Това се оказа сериозен удар за егото на изпълнителя. Още с влизането си в шоуто той показа гнева си към своята колежка. Неведнъж той дори успя да я разплаче. За сега отношенията им са нормални. Двамата се сдобриха след като Кичка Бодурова отказа да се храни.