Вижте сигурните участници във ВИП Брадър ол старс

Вижте сигурните участници във ВИП Брадър ол старс
5 (100%) 3 votes
Людмила Захажаева пак ще се вихри в Къщата на ВИП Брадър ол старс

Майката на устатата водеща Албена Вулева – Людмила Захажаева, е поискала колосалната сума от 50 бона, за да влезе в шоуто ВИП Брадър ол старс. Това разкриват пред „България днес“ източници, близки до екстравагантната рускиня, която миналия сезон на шоуто бе един от най-атрактивните участници, престъпвали някога прага на Къщата.

Както вече стана известни, форматът „Ол старс“, който събира бивши участници от риалити формата, започва малко след финала на тазгодишния сезон на ВИП Брадър. Людмила Захажаева е сред сигурните участници, след като миналата година предизвика фурор и стремглаво вдигна рейтинга на шоуто. Продуцентите са преценили, че и тази година устатата рускиня може да се окаже златната им кокошка и несъмнено чепатият й характер ще повиши интереса към риалитито.

Людмила Захажаева обаче не се дала толкова лесно и преговорите с нея продължили няколко месеца, докато рускинята не се убедила, че ще получи желаната от нея сума, преди да подпише договора си.

Освен Людмила Захажаева спрягана за сигурен участник във ВИП Брадър ол старс е и бизнес дамата Ваня Червенкова. За никого не е тайна, че двете са в открита медийна война и дори бяха стигнали до съдебни процеси. Очаква се в Къщата на Големия брат битката между тях отново да се разрази с пълната си сила още през първите дни на формата.

Людмила Захажаева плаши Червенкова със съд

Людмила Захажаева плаши Червенкова със съд

Повод за съдебния спор стана реплика на Ваня Червенкова, която в коментарното студио заяви, че Захажаева е била малтретирана от съпруга си. Това разгневи рускинята, която заяви, че бизнес дамата няма право да коментира в ефир личния й живот и да замесва името на бившия й съпруг, когото изобщо не познава. Захажаева се закани и на Венета Райкова, която беше водеща в студиото. Обвиненията срещу нея са, че е допуснала в студиото да прозвучат обидни квалификации като „блядка“ и „шматка“.

Другият спряган за сигурен участник във формата е паркетният лъв Евгени Минчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Вижте сигурните участници във ВИП Брадър ол старс”

  1. Eлена

    окт. 23. 2015

    Хайде обяснете ми,какъв ВИП е Людмила…Незнакомая?

  2. Just_me

    окт. 24. 2015

    Отвратително гнусна и противна женица!!! Ако не е Ваня Червеноква не бих гледала въпросните „звезди“!

Добавете коментар