Джъстин Трюдо подлуди целия свят, ето кои са най-желаните световни лидери

Харизматичния премиер на Канада Джъстин Трюдо предизвика истински бум в социалните мрежи. Бившият учител и настоящ политик, се превърна за дни в международна звезда, благодарение на външния си вид. Красавецът обаче притежава и редица други качества, които му спечелиха първото място на изборите в Канада. При все това, лидерът на либералите в последните дни е обявен за най-горещия световен лидер на планетата. А на света има още само петима, които според международните социологически проучвания, могат да му съперничат. Вдъхновени от истерията по Джъстин Трюдо, редица международни издания решиха да направят анкета кои са най-желаните световни лидери. А резултатите определено ще ви изненадат. Вижте ги и вие:

1. Джъстин Трюдо

Лидерът на либералната партия Джъстин Трюдо след последната победа на федералните избори се превърна в новия премиер на Канада. Харизматичният политик, с външния си вид вече привлече вниманието на голям брой жени, а в момента си дели първото място с Брад Пит за най-желан мъж на планетата.

2. Владимир Путин

Снимка на руския президент Владимир Путин, на която полуоблечен броди из дивата природа, накара половината жени по света да завъздишат по него. Предвид факта, че въпреки напредналата си възраст, първия мъж на Русия се поддържа в такава форма, реакциите на Алина Кабаева и сънародничките й не са изненадващи.

3. Барак Обама

Барак Обама е третият световен лидер, по който нежния пол опасно залита. Любимият президент на САЩ обожава да отдъхва в Хаваи, а преди четири години бе заснет именно там на плажа. След като бе спипан по бански на плажа, дамската половина от света започна да го засипва с комплименти. 4. Марк Рюте  Холандският премиер Марк Рюте притежава наистина особен чар и харизма. А комбинацията от сериозност и непосредственост го правят изключително интересен за противоположния пол.

5. Джигме Хесар Намгиал

Кралят на Бутан Джигме Хесар Намгиал изглежда като рок звезда. А коя рок звезда не е привлекателна? [caption id="attachment_460676" align="aligncenter" width="554"]Джъстин Трюдо хит в мрежата Джъстин Трюдо най-желан като световен лидер сред жените[/caption]

6. Енрике Пеня Нието

Мексиканският президент Енрике Пеня Нието е зашеметяващ, няма съмнение. Не му липсва нито чар, нито ум, нито влияние, така че с всички основания е в този списък, редом с Джъстин Трюдо. И така скъпи дами, кой от тези световни лидери смятате, че е най-привлекателен? [gallery ids="460675,460674,460673,460672,460671,460670"]