Истината за отношенията между Ернестина Шинова и Станимир Гъмов излязоха наяве

Ернестина Шинова и Станимир Гъмов демонстрират приятелски отношения в Къщата. Но каква всъщност е истината за отношенията им? Клюки.бг научи какво скриха от зрителите. Запознанството им датира преди повече от 20 години. Двама се запознали в театъра. По-младият Гъмов хлътнал до уши по Ернестина.

Той не знаел, че тя е омъжена за Андрей Слабаков. След като разбрал актьорът не се отдръпнал напълно от нея и двамата успели да запазят добрите си отношения и до днес.

Ерна, както познатите на Ернестина я наричат, доказа че една жена може да изглежда много добре и след 50-те. Тя все още успява да привлече погледите на много по-млади от нея мъже със стегнатото си тяло и свежата си визия. Единственият й недостатък е тютюнопушенето. Вредният й порок е една от допирните точки със съпруга й Андрей Слабаков, който е заклет защитник на пушачите.

[caption id="attachment_460620" align="alignright" width="300"]Ернестина Гъмов Гъмов бил лудо влюбен в Ернестина Шинова[/caption]

Очарователната актриса е успяла за съхрани не само външната си красота, но и младежкия дух. Тя самата не крие, че у тях постоянно има купон. Двамата с Андрей почти всяка вечер се събират с шумни компании у дома.

Освен Ерна и други две брадърки доказаха, че една жена може да изглежда перфектно и след 50-те. Най-яркият пример за това е Катя от Ритон, която е на 57 години, Ритонката изглежда все така добре и въпреки възрастта си може да се конкурира с далеч по-млади момичета.

Кичка Бодурова също е пример за това. Единствената брадърка, която си навлече зрителския гняв и направи лошо впечатление е Луна. Всички мислеха, че тя отдавна е прехвърлила 50-те, а се оказа че е на 44 години. Изпълнителката, която изглежда далеч по-възрастна, показа личната си карта. От документа й за самоличност стана ясно, че тя е родена през 1971 година, пише ПИК.