Алена със сензационна прогноза за предстоящите избори

0

Алена направи ексклузивна прогноза за предстоящите избори

Астроложката Алена направи прогноза за предстоящите избори. Тя сподели в ефира на бТВ, че почти цялата предизборна кампания е преминала под знака на ретроградния Меркурий. Неговото влияние е приключило в първата декада на този месец.

Според нея за предстоящите избори са се кандидатирали предимно кандидати, които мислят за народа и нямат задни помисли. Тя посочи, че само тези кандидати, които искат да влязат във властта, за да помогнат на страната си, а не за да се облагодетелстват лично ще имат успех на предстоящия вот.

Тя направи прогноза и за резултатите на всяка партия на предстоящия вот. Според Алена с най-големи шансове за победа са ГЕРБ.

За БСП астроложката предсказа успех единствено при условие, че са издигнали честни кандидати, които не са водени от материални подбуди.

Обрат очакват ДПС. Алена е категорична, че този път партията на Лютви Местан ще получи по-малко кметски места от очакваното и това се дължи на лошите вибрации на лидера на партията. Астроложката посочи, че цяло лято той е бил агресивен и сега партията му ще си плати за това, тъй е в година на кармична заплата.

Гадателката подчерта, че цялата 2015 година е година на разплата за ДПС и няма начин тази политическа сила да се размине с това, което й отредено.

Алена
Алена предсказа резултатите от изборите

Алена видя и негативни вибрации около Реформаторския блок. Тя заяви, че целия този негативизъм около реформаторите се дължи на многото партии, с които са обвързани.

Неблагоприятни са вибрациите и за Патриотичния фронт и АБВ.

Алена направи прогноза и по райони. Тя заяви, че за София и Пловдив няма да има изненади. Такива се очакват за Варна по отношение на представител на ГЕРБ. В Пловдив също може да се очакват сътресения по отношение на БСП и ГЕРБ, категорична е Алена, пише БЛИЦ.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.