Горчивата истина за Виктор Николаев

Горчивата истина за Виктор Николаев
5 (100%) 1 vote

Екранният партньор на Ани Цолова е мъж под чехъл

Излезе наяве горчивата истина за личния живот на екранния партньор на Ани Цолова – Виктор Николаев.

Оказва се, че Виктор Николаев живее в истински ад извън ефира. Той се подчинява на всеки каприз на съпругата си, която е доста по-възрастна от него.
Запознати твърдят, че няма никакви съмнения, че Виктор Николаев е мъж под чехъл.
Това обяснява до известна степен напорите му в ефира на Нова тв, което изглежда е единственото му поле за изява.

Фотограф на „Ретро” твърди, че Виктор Николаев не смее да обели и дума напреки на половинката си Людмила Желязкова. Думите й са закон за Виктор, който би трябвало да е главата на семейството. Да, ама не. Журналистът и половинката му, която също е част от жерналистическата гилдия обиколили столицата преди броени дни в търсене на луксозно обзавеждане.

Екранният партньор на Ани Цолова е мъж под чехъл

Екранният партньор на Ани Цолова е мъж под чехъл

В събота Виктор Николаев и половинката му останали без крака от обикаляне от шоурум на шоурум в търсене на луксозни мебели за кухня, хол и спалня. Запознати твърдят, че от разговорите помежду им станало ясно, че не търсят мебели, за да подменят тези в жилището, намиращо се в центъра на София, а ще обзавеждат нов имот.

Двамата кроят планове в скоро време да се преместят в новото си жилище. Из коридорите на Нова тв шушукат, че Виктор Николаев се е сдобил с къща в покрайнините на столицата. По всичко личи, че партньорът на Ани Цолова следва примера й. Припомняме, че от близо година насам тя живее в триетажна къща в тузарския столичен квартал „Драгалевци”.

Новата придобивка на Виктор Николаев е значително по-скромна от тази на колежката му Ани Цолова, но пък за сметка на това е много по-просторно от апартамента им в центъра на София.
Екранният партньор на плевенчанката отдавна мечтаел да се сдобие с къща с двор, където да избяга от шумните съседи и любопитните погледи.
Съпругата на Виктор – Людмила Желязкова нямала нищо против да живее в покрайнините на столицата и освен това така щяла да бъде спокойна, когато 8-годишната Дара излезе навън да си игра, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар