Обрат: Виж на кого се залепи Моника Валериева!

Обрат: Виж на кого се залепи Моника Валериева!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева натри носовете на врагините си като се залепи за интелектуалците – шокът е голям!

Моника Валериева наистина получи това, за което влезе в Къщата на ВИП Брадър. Моделката придоби от участието си в шоуто звездна слава и не спира да бръмчи отново около богати и известни персони.

На една от снимките, която самата плеймейтка е качила на профила си във Фейсбук се вижда как се гушка с мъжа на приятелката си Ернестина Шинова.

Моника Валериева редом до Чернев и Слабаков - потресът е пълен

Моника Валериева редом до Чернев и Слабаков – потресът е пълен

Тя е в обятията на брадатия режисьор Андрей Слабаков и вероятно е хвърлила око на депутата Павел Чернев, който е вторият мъж на фотото. Отдавна се знае за пристрастията на манекенката към едри и богати чичковци и нищо чудно златотърсачката да вкара в леглото си и него.

Едва на края на снимката „срамежливо” се мъдри незнаен момък. Вероятно това е мистериозното гадже на Мона, дивят се в социалната мрежа. Двамата обаче изобщо не изглеждат близки. Вероятно обаждането му в Къщата наистина е било проформа, за да измие срама от челото й, което й нанесе с думите си устатия Люси Иларионов.

Режисьорът на чалга клиповете в прав текст каза в Изповедалнята, че Моника Валериева си изкарва хляба, като практикува най-древната професия. Преди това той се опита да обясни на актьора Станимир Гъмов и на Здравко от Ритон, че плеймейтката е на 25 години, но няма и ден трудов стаж.

Въпреки това кара лъскави коли, ходи на тузарски почивки в луксозни курорти по света, живее охолен живот и има по себе си доста скъпоструващи пластични операции.

След като чу какви ги къдри в Изповедалнята на Големия брат ,Моника се разплака артистично, като се изкара жертва и дълбоко страдаше, че това ще бъде чуто от нейните родители, които ще са много наранени.

Но след като излезе от Къщата, по силата на зрителския вот, тя отново завъртя старите си занимания и сега се радва на още по-голяма популярност.

Мона вече се виждала с певеца Джордан, вероятно в желанието си да сбъдне мечатата си и да стане певица. Но пределено мъжа на сърцето й го няма никакъв и най-вероятно той наистина ще се окаже измислен, твърдят бдителни фейсбукари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар