Тодор Славков прецака фамилията си

На път е да забие последния пирон в ковчега на партията-столетница
0

На път е да забие последния пирон в ковчега на партията-столетница

Тодор Славков, по-известен като Малък Тошко прецака фамилията си.

Близки до семейството на Тодор Славков твърдят, че ако дядо му Тодор Живков може да разбере отнякъде какво се случва, ще умре отново.
Не е изключено именно внукът на Тодор Живков – Тодор Славков да закове последния пирон в ковчега на бившата БКП (БСП), която и без това е готова за траурна церемония.

За никого не е тайна, че Тодор Славков се превърна от сина на баща си във внук на дядо си и се впусна в предизборната надпревара.
Партията на покойния Иван Славков „Напред, България” излъчи Тодор Славков за общински съветник в София. Запознати разкриват, че Малък Тошко имал възможност да се кандидатира и за кмет, но той категорично отказал.
Не е изключено догодина да се кандидатира за президентските избори.

На път е да забие последния пирон в ковчега на партията-столетница
На път е да забие последния пирон в ковчега на партията-столетница

Бившият брадър, който разсмиваше почти непрестанно зрителите и гневеше съквартирантите си, смени късите гащи с прилежно изгладена синя риза под семпъл костюм.
Е, за ужас на БСП е факт, че Тодор Славков вече е с единия крак в политическия живот на страната.
От „Позитано” 20 непрекъснато броят колко гласа им „изпива” ежедневно Тодор Славков.

Очевидно притежаващ немалка част от гените на дядо си, Тодор Славков налази класическия червен електорат с партията на покойния Иван Славков – „Напред, България”.
На всичкото отгоре за кандидат-кмет на София от партията на Славков, бе излъчен бившият член на БСП – устатият Страхил Ангелов

Ударите с чука по ковчега на залязващата партия-столетница отекнаха моментално.
Тодор Славков и Страхил Ангелов често могат да бъдат забелязани по столичните пазари, където агитират електората си. малък Тошко е категоричен, че основното, на което ще наблегнат е образованието, тъй като то отдавна не е това, което беше преди години.

Тодор Славков не крие, че и членството в Евросъюза, което бе твърдо подкрепяно от Иван Славков, вече е много спорно.
Той не отрича, че има много приятели във всяка една от политическите партии в страната, но щом се отвори дума за БСП, е категоричен, че няма никакво отношение, пише vsekiden.com

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.