Случи се нещо неочаквано между Гена Трайкова и Венелин Петков

След раздялата си Гена Трайкова и Венелин Петков се зарекоха повече никога да не смесват личните и професионалните взаимоотношения. Въпреки това свое обещание, двамата отново са заедно. Телевизионерите са се събрали отново преди месец, но за сега предпочитат да запазят връзката си в тайна.

За колегите им този факт не остана незабелязан и всички коментират връзката на двамата си колеги. Влюбените погледи, които си разменят не останаха незабелязани. Те не искат да признаят за връзката си, за да не сринат имиджа си на професионалисти. Гена Трайкова вече допусна тази грешка цели два пъти. След връзката си с Венелин, тя изживя страстна авантюра с по-младия си колега Иван Георгиев.

Благодарение на блондинката той успя да се издигне от репортер до говорител и бързо забрави, че е постигнал всичко това с нейна помощ.

Венелин Петков също не си губи времето, докато той и синеоката му колежка бяха разделени. Той имаше няколко годишна връзка с юристката Милена. Заговори се дори, че й е предложил брак, но до сватбата не се стигна.

[caption id="attachment_460478" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова и Венелин Петков се събраха Гена Трайкова и Венелин Петков се събраха[/caption]

През времето, в което бяха разделени с Венелин, Гена Трайкова имаше връзка освен с колегата си Иван и с Лъчо от "Хиподил" и сина на Валерия Велева.

Публична тайна е връзката и на двамата телевизионери не успяха заради изпепеляващата любов между тях.

Изглежда този път решението им да се съберат отново е окончателно. Откакто двамата са заедно, бившата новинарка сияе и щастието, изписано на лицето й, не остава незабелязано от колегите й. Впечатление на всички прави, че е станала по-вежлива и търпелива.

Тя дори се замисля за дете и нищо чудно много скоро двамата да изненадат много скоро колегите си с благата вест, пише Всеки ден.