Истината за брака на дует "Ритон" излезе наяве

Катя и Здравко от дует "Ритон" демонстрираха пред цялата България и голямата си любов. Ритонците са заедно от цели четири десетилетия не само на сцената, но и в живота.

Здравко все още говори с трепет за първия си интимен контакт с Катя. Освен, че той все още е лудо влюбен в нея като в първия миг, ритонецът ревнува до лудост любимата си. Той забранил на съпругата си да се облича с разголени тоалети, тъй като желае той да е единственият мъж, който се наслаждава на прелестите й.

Колеги на звездното семейство са убедени, че не прелестите на Катя от "Ритон" са причината бракът им да се съхрани през годините. Това, което свързва двамата изпълнители, е истинска любов, коментират колегите им.

Катя също се изповядва, че досега не е имала връзка с известен мъж, че Здравко е най-известният. Изпълнителката допълва, че дори и да е била интимна с друг известен българин никога няма да си го признае.

Ако се вярва на слуховете, които разпространяват злите езици, двамата не веднъж са си изневерявали. По-активен в това отношение бил лютият ритонец. Подпийналият Здравко често след концерт осъмвал с някоя от балерините.

[caption id="attachment_460468" align="alignright" width="300"]дует "Ритон" Дует "Ритон"са заедно вече цели 40 години[/caption]

Катя от  дует"Ритон" не прощава лесно на съпруга си. Когато Здравко не се прибере у дома, тя се заключва в спалнята и не го пуска няколко вечери при себе си. С усмивка почти 60-годишната изпълнителка споделя, че единствено, когато между нея и съпругът й има конфликт, тя му отказва интимна близост.

Ритонката се изповядва, че каквото и да се случва между нея и Здравко, никога не биха провалили кариерата си с един развод.

Тя не крие, че двамата все още се ревнуват, но ревността им не е така безумна, както в началото и вече двамата са по-улегнали, пише БЛИЦ, цитирайки "Шоу".