Мръсните тайни на Десислава Атанасова видяха бял свят

Мръсните тайни на Десислава Атанасова видяха бял свят
4.6 (92%) 5 votes

Тази тайна за малко не й коствала брака

Най-мръсните тайни на бившия здравен министър Десислава Атанасова видяха бял свят.

Оказва се, че народният представител от ГЕРБ, е доста палава. За изпълненията й под чаршафите се носят легенди. Дотук няма нищо скандално, дори напротив – именно за такава жена мечтае всеки мъж.

Десислава Атанасова обаче не палува само със законната си половинка, а от доста време партньор в страстните й изпълнения е един от личните телохранители на премиера Бойко Борисов – Иван Стоянов, отбелязва „Всеки ден“.
До неотдавна всичко помежду им вървяло като по ноти, докато един ден мълвата за изневерите не стигнала и до ушите на съпруга на Десислава Атанасова.

Тази тайна за малко не й коствала брака

Тази тайна за малко не й коствала брака

Запознати разкриват, че любовната й афера за малко не й коствала развод със законната й половинка. За момента обаче положението помежду им изглежда се е успокоило. Фактът, че за малко не се стигнало до развод заради палавите й похождения съвсем не уплашил Десислава Атанасова и тя продължила горещите си срещи с Иван Стоянов.
Атлетичният бодигард на партийния лидер разкрива, че бившият министър на здравеопазването е повече от гореща.

Здравенякът, охраняващ Бойко Борисов е в разцвета на силите си – около 40-годишен мъж.
Той е сред най-верните хора на премиера и неведнъж го придружава при визитите му в чужбина.
Мълвата носи, че Десислава Атанасова, която била известна сред приближените си с разкрепостения си нрав, сама набелязала здравеняка и не след дълго успяла да го вкара в леглото си с ловки пируети.

Бодигардът с охота разказвал на приятелите си колко разкрепостена е Десислава Атанасова и как за нея няма никакви табута под завивките.
От обкръжението на бившия здравен министър твърдят, че тя била толкова доволна от „работата” на бодигарда, че често пъти го възнаграждавала с щедри подаръци. Сред тях е и скъпият ръчен часовник, който Стоянов не сваля от ръката си и не пропуска възможност да се похвали.

Запознати издават, че бракът на Десислава Атанасова все още е непокътнат заради намесата на Бойко Борисов, който уверил съпруга й, че това, което е стигнало до ушите му, са само клюки, пише burgas-podlupa.com като цитира информация на mignews.info.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар