Кичка Бодурова се оказа най-богата известна дама у нас

Кичка Бодурова е не само най-богатата  певица у нас, но и заема челното място в класацията за най-богат българин. Тя е собственик на цели 23 апетитни имота отвъд Океана, чиято стойност надхвърля баснословните 10 милиона долара.

Част от къщите изпълнителката продава, а друга - отдава под наем. Напук на твърденията, че дължи богатството си на своя гръцки съпруг, оказа се че тя е богата от него. В действителност, когато пристигнал в САЩ, той разполагал със значителни средства, но парите му бързо се стопили.

Съпругът на Кичка Бодурова не е фалирал, а просто не съумял да удвои състоянието си. Към днешна дата той върти няколко ресторанта в САЩ и отдава лимузини под наем.

За разлика от него, брадърката разполага със завидно богатство. Още когато пристигнала в САЩ, тя разполагала с космически суми. Богатството си натрупала с изявите си в Гърция, където всички били луди по нея. И въпреки, че дует "Ритон" подлагат на съмнение изявите зад Океана и са убедени, че не е пяла в Сизър Палас, съмненията им са напълно безпочвени.

Обичаната изпълнителка е участвала в десетки престижни шоу програми в Чикаго, Лас Вегас, Сан Франциско.

[caption id="attachment_460449" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова собственик на 23 палата в САЩ[/caption]

След пристигането си в Америка, тя решила да вложи средствата си в недвижими имоти, тъй като техните цени винаги растат нагоре. Част от тях са купени с ипотека, която тя съвестно обслужва.

Брадърката постоянно следи движението на цените на пазара за недвижими имоти в Америка и винаги успява да улучи точния момент за продажба или покупка на имот.

Тя инвестира в луксозни къщи, които се търсят от известни личности. Изпълнителката се гордее с факта, че лично Антонио Бандерас проявил интерес към един от имотите й.

Тя купува една къща например за половин милион долара, след това прави ремонт за сто хиляди и изчаква удобния момент да го продаде за около 900 000 долара, пише Хот арена.