Скандални разкрития за Кичка Бодурова

Скандални разкрития за Кичка Бодурова
5 (100%) 1 vote

Певицата вероятно горчиво ще съжалява за участието си във ВИП Брадър

Ако Кичка Бодурова все още не е определила участието си във ВИП Брадър като огромна грешка, то вероятно ще го направи съвсем скоро.

Ако не друго, то поне се убедихме, че Кичка Бодурова е способна да забърка скандал от нищо. Покрай шума, който се вдигна около нея обаче, изплуваха скандални разкрития за личността й.

Оказва се, че Ернестина Шинова и Станимир Гъмов са в основата на неприязънта, която дует „Ритон” изпитва към колежката си Кичка Бодурова. Те излизаха на няколко пъти извън къщата заради участия.
Именно по време на тези си излизания двамата актьори се сдобили със солидно количество информация за настроението на зрителите и мислите им за съквартирантите.

Певицата вероятно горчиво ще съжалява за участието си във ВИП Брадър

Певицата вероятно горчиво ще съжалява за участието си във ВИП Брадър

След поредния гаф на Кичка Бодурова с отварянето на забранения мейл, зрителите директно разкрили пред двамата актьори какво мислят повечето българи за певицата, която не престава да демонстрира, че живее в Щатите и едва ли не света се върти около нея.

Оказва се, че Кичка Бодурова, която парадира с богатството си, се е съгласила да участва във ВИП Брадър, защото била затънала в дългове към българи в чужбина.
Българи от Лас Вегас стискат палци певицата да спечели, за да може да им се издължи. Според мълвата тя дължи на сънародници близо 20 хиляди долара.

За огромно съжаление на дует „Ритон”, които постоянно се ядат с Кичка Бодурова, мнението на зрителите за тях също не е добро. Често пъти те биват наричани дует „Злитон”. Някои от зрителите на ВИП Брадър пък са още по-крайни в определенията си и твърдят, че ако не било „голямото виме” на Катя, никой нямало да им обърне и грам внимание.

Нещо повече, те биват определяни като „нагли и безцеремонни нагаждачи”, „злобарите Катя и Здравко” и какви ли не още определения в този дух.
Когато научили истината, Катя и Здравко останали много разочаровани и настроението им се скапало тотално, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандални разкрития за Кичка Бодурова”

  1. Марги

    окт. 21. 2015

    Кой им е виновен?

Добавете коментар