Анджелина Джоли в ужас – колежка й отмъква Брад Пит?

Анджелина Джоли в ужас – колежка й отмъква Брад Пит?
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли ревнува бясно Брад Пит от тяхна колежка

Анджелина Джоли се бои, че друга ще й отмъкне актьора, точно както тя го раздели с Дженифър Анистън

Анджелина Джоли ревнува бясно Брад Пит от тяхна колежка. Оказа се, че актрисата е в див ужас, че половинката й може да хлътне по някоя по-млада от нея и въпреки зашеметяващия си външен вид, се чувства неуверена в чувствата му. Според техни близки това се дължи на нейното собствено поведение в миналото и по-точно фактът, че тя по същия начин не се посвени да го отмъкне от съпругата му Дженифър Анистън.

Анджелина Джоли бясно ревнуваБрад Пит

Анджелина Джоли бясно ревнуваБрад Пит

Точно заради това Анджи недоволствала от близостта между Брад и Сиена Милър. Джоли не си правела труда да скрие антипатиите си към доста по-младата си колежка, която обвинявала, че е твърде разкрепостена и не се съобразява с нищо и никого. Недоволството й е доста лицемерно, тъй като самата Анджелина беше същата, когато отмъкна Пит от Дженифър и разби брака на любимците на феновете, възмутени са форумци.

Милър дотолкова била трън в очите на Анджи, че звездата от Томб Райдър категорично забранила на съпруга си да отиде на снимките на The Lost City Of Z, част от които в момента са в Ирландия. Холивудският секссимвол си партнира в лентата именно със Сиена и младия си колега Робърт Патинсън. Младите актьори са в Ирландия в момента и Брад искал да отиде при тях, но получил категорична забрана от благоверната си.

Близки до семейството издават, че Джоли била категорична, на което Брад й отвърнал, че това му е работата и тя не може да му забранява. След което последвал страшен скандал, вследствие на който двамата не си говорели в продължение на дни, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар