Йорданка Христова скочи в защита на Кичка Бодурова

Йорданка Христова коментира пред "Шоу" случващото се между Кичка Бодурова и дует "Ритон". Тя изрази възхищението си от своята братовчедка Катя.

Най-известната БГ изпълнителка в Куба заяви, че братовчедка й е номер едно и Кичка Бодурова не може да стъпи на малкия й пръст. Йорданка Христова подчерта, че знае много добре къде е пяла изпълнителката на гръцки шлагери, но това не е нейна работа да го коментира.

Тя допълни, че знае и заведението, в което са пяли дует "Ритон" и за което Кичка Бодурова твърди, че е имало само 20 човека. Според нея това не отговаря на действителността и брадърката преувеличава.

На въпроса кой според нея трябва да спечели формата, тя отговори, че фаворитът й е нейната братовчедка Катя и Здравко, въпреки че е избухлив. Йорданка Христова не скри, че симпатизира на Ернестина Шинова, Гъмов и Преслава.

Изпълнителката сподели, че най-голямата любов в живота й е Кристиян Платов. Според нея това се дължи на факта, че двамата не са били женени и нямат деца. Разбира се, тя подчерта, че обича много и Георги Стоичков, който е баща на двете й деца.

[caption id="attachment_460398" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова захапа Кичка Бодурова[/caption]

Йорданка Христова сподели, че не тъгува за младостта си и не знае как би изживяла живота си, ако той започне отначало.

Тя проговори и за най-драматичния миг от своя живот - годините след прехода. Тогава тя губи гласа си от стрес. Изпълнителката била жестоко наранена от свои колеги. Всички започнали да странят от нея, че е единствената червена снаха, която не е прекратила брака си след промените.

Йорданка Христова отхвърлила предложение да се снима в предизборен плат на СДС. Поканата била оправена към нея много настойчиво и след като разбрала, че зад нея стои политическа сила, тя отказала, пише Ретро, позовавайки се на изданието.