Нова буря се завихри във ВИП Брадър

Нова буря се завихри във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

В основата на поредния скандал бе чалгаджийката Луна

Нова буря разтърси къщата на ВИП Брадър.

В основата на бурята разбира се като по традиция бе фолк певицата от близкото минало, опитваща се да се изтърси от нафталина – Луна.
Преди да напусне завинаги къщата на ВИП Брадър, чалгаджийката от близкото минало завихри поредния лют скандал.

Този път съквартирантите от ВИП Брадър с право я наругаха, тъй като тя провали мисията им и заради нея останаха с изключително мизерен бюджет от 162 лева.
Множеството ругатни на видимо вбесените съквартиранти принудиха Луна да поиска втори шанс от Големия брат. Такъв й бе даден и тя получи половин час, за да свали опашката си и да спаси мисията.

В основата на поредния скандал бе чалгаджийката Луна

В основата на поредния скандал бе чалгаджийката Луна

Чалгаджийката от близкото минало веднага запретна ръкави и се зае с обработването на „четината” й, както я наричат съквартирантите. В крайна сметка тя изпълни задачата и бюджетът на ВИП-овете бе възстановен, но този факт далеч не сбъдна надеждата й, че страстите във ВИП Брадър ще се успокоят.

Джино, който бе представен като милионер се направи на големия мъж, заявявайки, че не иска този бюджет. Той бе категоричен, че няма никакво намерение да ходи да се моли и да се усмихва на Луна, тъй като не иска да изглежда като човек, който се е продал за смешните 900 лева.
Джино заяви, че ако останалите съквартиранти от ВИП Брадър се съгласят с този бюджет, няма да хапне нищо цяла седмица.

Думите му получиха подкрепата на Ернестина Шинова и Иво Танев. След като ВИП-овете спориха в продължение на няколко минути, в крайна сметка стигнаха до консенсус и се обединиха около идеята да не приемат новия бюджет.
Чупенето на поредните стойки от залязлата чалгаджийка обаче нагорещиха напрежението в къщата на ВИП Брадър до краен предел и всички съквартиранти изригнаха срещу нея.

Тази седмица съквартирантите ще имат на разположение бюджет в размер на 162 лева, което накара Здравко от „Ритон” да даде идеята онези, които са провалили мисията да се хранят само с кисело мляко и сухар като визираше Луна и Кичка Бодурова. Луна се отърва, тъй като напусна шоуто, но вероятно Кичка ще бъде мината на този хранителен режим, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар