Родителката на Катя от "Ритон" разкри истината за отношенията между двете

Майката на Катя от "Ритон" - Лидия за пръв път проговори. Тя разкри истината за отношенията си със Здравко и своята дъщеря. Лидия опроверга твърденията, че не е искала изпълнителя за свой зет. Тя заяви, че Здравко е израснал в дома й, пред нейните очи.

Оказа се, че тя е човекът, който се е грижил за него, откакто той е с щерка й. Майката на известната изпълнителка сподели, че никога не се е опитвала да й наложи мнението си и тя винаги е имала възможността сама да направи своя избор.

Лидия проговори и за драматичното събитие в живота на зет й, което е оставило отпечатък в съзнанието му. Той загубил баща си, когато бил едва на 7 години. След тежката загуба невръстният Здравко изпаднал в тежка депресия. Единствените хора, на които можел да разчита била майка му Нонка и Лидия, след запознанството му с Катя.

Родителката на изпълнителката коментира и слуховете, че тя и дъщеря й не поддържат връзка. Лидия заяви, че Катя от "Ритон" й се обажда винаги, когато пожелае. Същото се отнася и за нея - тя се обажда на дъщеря си, винаги когато иска.

По отношение на това дали има конфликт между тях, дали са близки, или не, майката на изпълнителката заяви, че това касае само нея и дъщеря й.

[caption id="attachment_460383" align="alignright" width="300"]Катя от "Ритон" Майката на Катя от "Ритон" проговори[/caption]

Тя сподели, че е решила да се върне в родния си град Дупница и не обръща внимание на зложелателите. Лидия разкри, че не се следи изявата на щерка си в риалити формата. Тя допълни, че не чете жълтата преса и не се интересува от това, което се пише за звездното семейство.

Въпреки това често й се случва някой на улицата да я спре, за да я попита дали дадена клюка за Здравко и Катя от "Ритон" е вярна, пише ПИК.