Хороскоп за 20 октомври, вторник

Хороскоп за 20 октомври, вторник
5 (100%) 5 votes

Овенработата ви е отегчителна, но ви носи полза
Хармонията ви владее, но се изявявайте умерено. Не сте настроени да работите извънредно, но все пак това, което ще свършите, ще ви донесе удовлетворение. Не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните. Работата в екип ще ви носи ползи. Спрете харчовете за развлечения и хоби.

Телецизчакайте да се избистрят нещата
Все още плувате в мътни води. Положението не е под контрола ви, но това е временно. Задават се събития, които ви водят към по-добро. Имайте още малко търпение. Нараства влиянието ви на работното място и нещата се придвижват постепенно напред.

Близнацине се поддавайте на провокация
Възможна е дисхармония поради назряващ конфликт. Не отговаряйте на „хвърлената ръкавица” и бъдете сдържани. Не се впускайте в самостоятелна реализация и работете в екип. Някой може приятно да ви изненада с ценен съвет.

Ракне драматизирайте и си правете пас
Днешният ден не е особено приятен за вас и не предприемайте никакви резки движения. Изчакайте, защото има още много неясни обстоятелства около вас. Не приемайте нещата драматично, а наблегнете на връзките си. Възможно е да получите помощ от високопоставен човек.

Лъвнаблегнете на семейния мир
Правните дела ще са във ваша полза. Финансовото ви състояние се подобрява, но внимавайте с взаимоотношенията вкъщи. Повечето възможности днес са в сферата на професионалната ви реализация.

Деваотдайте се на инерцията
Очаква ви затормозяващ ден и не насилвайте нещата. Не се поддавайте на лоши предчувствия и работете усърдно. Ситуацията ще се подобри съвсем скоро, така че имайте търпение.

horoskop-16Везнивнимавайте за подводни камъни в контактите
Денят ще ви извади от владеещата ви несигурност и ще ви постави на по-добро ниво. Ще се радвате на сполуки в любовта. Внимавайте обаче със социалните си контакти, в които има много неизяснени обстоятелства.

Скорпионне пренебрегвайте съветите
Търпение и самоконтрол са характеристиките, на които трябва да се подчините днес. Особено в интимния живот. Положението ви зависи от влиятелни мъже. Ослушвайте се за ценни съвети.

Стрелецслезте на земята
Емоциите ви преобладават над разума и нямате реален поглед върху ситуацията. Бъдете прагматични, сега не е време за мечтание и романтика. Наблегнете на служебните си задължения. Обърнете внимание на съветите от началниците ви.

Козирогвъзход в любовта
Не се хабете емоционално, защото сте в житейска пауза. Предстоят промени и се подгответе психически за тях. Задействайте връзките си и ще намерите необходимата подкрепа. В любовта ще ви върви.

Водолейне е уикенд, осъзнайте се
Вторник е приятен, но не сте на работна вълна. В този смисъл проявете дисциплина на работното си място. Не пренебрегвайте неочакваните съвети, но внимавайте с контактите си.

Рибипо-ниски от тревата
На работното си място бъдете въздържани. Не изказвайте мнение, дори да е очевидна за вас чуждата демагогия. Овладявайте нервността си, защото днес нямате обективна преценка за нещата. Изчакайте по-благоприятна позиция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар