На Ани Цолова определено й липсва мъжка ласка

Ани Цолова скандализира с поведението си. Тв водещата налита на колегата си Виктор Николаев, коментират възмутени зрители. Това твърдение потвърждават и колегите на тв водещата. Те разказват, че тв водещата се държи разкрепостено и поведението й е присъщо повече за тийнейджърка, отколкото за семейна жена.

От няколко месеца промяната в Ани Цолова е очевидна. Тв водещата заложи не само на новия визия, но и на предизвикателно поведение. След като се появиха слухове, че тя и съпругът й се развеждат Ани Цолова без свян флиртува с колегата си Виктор Николаев.

Тя не само го гледа закачливо, но и постоянно търси близост с него. Тв водещата не пропуска възможност да го покани на кафе след сутрешния блок и почти всеки ден двамата се отбиват в близкото заведение, научи "Всеки ден".

Колеги на Цолова коментират, че тя се усмихва на закачките на Виктор и очевидно не е безразлична.

Жаждата си за мъжки ласки тв водещата демонстрира открито и пред тенисиста Григор Димитров. Вместо да му задава смислени въпроси, тя през цялото време буквално го изпиваше с поглед. Зрителите на Нова тв са възмутени от поведението и от факта, че тя не се постара да проведе смислено интервю с тенисиста, пише Хот арена, цитирайки изданието.

На финал Ани Цолова дори го прегърна и не пропусна възможността да си направи селфи с него и с колегата си Виктор Николаев. Тв водещата не успя да скрие задоволството си от този факт.

[caption id="attachment_460343" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова зажадняла за мъжки ласки[/caption]

От няколко години тя е омъжена, но очевидно бракът й не върви добре. Съпругът на тв водещата е оператор и напоследък има повече ангажименти. Покрай служебните си ангажименти той пренебрегва съпругата си Ани Цолова.

Семейството се нанесе наскоро в новия си дом в Драгалевци. Къщата на тв водещата е закупена чрез банков кредит.