Димитър Бербатов доказа, че е грижовен и всеотдаен баща и грижовен съпруг

Димитър Бербатов направи щедър жест към своята любима Елена и двете им дъщерички. Футболистът е щастлив баща на две прекрасни деца - Деа и Елиа.

Първородната му дъщеричка Деа навърши шест годинки, а Елиа много скоро ще стане на три. От сега двете момиченца са милионерки, тъй като баща им прехвърли част от милионите си. Футболистът решил да направи преразпределение на богатството си.

Според запознати от началото на футболната си кариера до сега той е натрупал около 35 милиона евро в банковите си сметки. В момента нашенецът е част от гръцкия ПАОК. Преди да се присъедини към отбора на южната ни съседка той е играл за "Байер", "Монако", "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм".

[caption id="attachment_460328" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов Димитър Бербатов преразпредели милионите си[/caption]

Веднага след раждането на втората му дъщеричка той се раздели с 10 милиона от сметките си. В знак на обич и признателност към своята половинка Елена Бербатова, той й прехвърли 10 милиона. Към настоящия момент госпожа Бербатова разполага с тази сума в банковата си сметка.

Това лято футболистът се раздели с още 20 милиона. Той реши  да прехвърли по десет милиона на наследничките си. Сумите вече са депозирани на тяхно име. Двете момиченца вече са милионерки. Те не могат да разполагат с парите си, докато не навършат пълнолетие. Това е условието в депозита, който баща им е открил на тяхно име.

Докато Елиа и Деа навършат пълнолетие с парите им ще се разпорежда техния баща. Едва след това всяка от тях ще има право да реши в какво ще вложи парите си.

Останалата част от богатството си Димитър Бербатов е оставил за себе си. Той се надява, че един ден ще сбъдне мечтата си. Футболистът отдавна мечтае да построи футболна академия в Борисовата градина, но засега не получава подкрепа от родните ни управници, пише Хот арена.