Какво свързва Кичка Бодурова с Владимир Путин?

Какво свързва Кичка Бодурова с Владимир Путин?
5 (100%) 1 vote

Певицата се изпусна, че пластичната хирургия не й е чужда

Оказва се, че певицата Кичка Бодурова, която е един от най-скандалните участници в настоящия сезон на ВИП Брадър има тясна връзка с руския държавен глава Владимир Путин.

Далеч не става дума за любовен романс или нещо подобно, а за това, че Кичка Бодурова и Владимир Путин използват услугите на един и същ пластичен хирург.
При все, че естрадната звезда отдавна е прехвърлила 50-те години по лицето й трудно може да бъде забелязана дори една бръчка.
Същото важи и за останалите участници в къщата, които са на тази възраст.
Този знак говори, че всички те са лягали под ножа на пластичните хирурзи, макар малко от тях да го признават в прав текст.

Кичка Бодурова на няколко пъти обаче се изпусна, че е на ти с естетичната хирургия. Тя редовно си инжектира хиалуронова киселина, за да изглежда лицето й по този начин.
Естрадната звезда твърди, че за разлика от много дами не изпитва ужас от старостта, но въпреки това не й е приятно да вижда промените, които годините оставят върху кожата й.
Тя следва принципа, че човек трябва да прави всичко, което е по силите му, за да се чувства добре в кожата си.

От музикалната гилдия разкриват, че Кичка Бодурова се е хвалила още преди години, че е забавила хода на времето, използвайки услугите на невероятен пластичен хирург от Русия.
Оказва се, че при Владимир Тапия Фернандес ходят редица руски звезди, сред които президентът Владимир Путин и певицата Алла Пугачова.

Всъщност руският хирург е от боливийски произход, но прави чудеса със скалпела и поради тази причина е сред пластичните хирурзи, на които са се доверили голяма част от известните личности на Русия, а и не само.
Той наистина върши чудеса, тъй като след пластичната хирургия никой не може да разбере, че дадена личност има разрез около ушите или пък на челото.
Пластичните операции на Кичка Бодурова са една от най-честите теми сред колегите й. Освен това тя подарила силиконов бюст на скандалната си дъщеря, веднага след като навършила пълнолетие, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар