Барак Обама е изправен пред сериозен семеен проблем

Барак Обама е изправен пред сериозен семеен проблем
5 (100%) 1 vote

Американските медии гръмнаха с новината за Малия

Сериозен проблем разтърси из основи семейството на американския държавен глава Барак Обама.

17-годишната дъщеря на Барак Обама бе изловена на алкохолно парти по време на обиколката й из учебните кампуси.
Скандалните снимки на Малия били направени и разпространени в мрежата от някой от останалите посетители на купона.
„Дейли мейл” посочва, че под снимките на дъщерята на Барак Обама, разпратени в снапчат имало надпис, че Малия е следващата най-добра приятелка.

Фотосите на 17-годишната щерка на президента на Щатите Барак Обама са на път да разпалят грандиозен скандал точно преди президентските избори, тъй като Мария е заснет пред маса, на която са наредени чаши за надпиване с бира. Тази е една от любимите игри на американските младежи и е позната под наименованието „бирен пинг понг”.

Американските медии гръмнаха с новината за Малия

Американските медии гръмнаха с новината за Малия

При все, че на снимките наследницата на Барак Обама не пие алкохол, врявата стигна до небето, тъй като тя се е доближила до алкохол, а все още не е навършила пълнолетие.
Американската преса разкрива, че през уикенда младежите са се надпреварвали да публикуват фотоси с щерката на Барак Обама.
Голяма част от тях обаче са били изтрити като по команда, след като „Дейли мейл” пусна компроматните снимки с бирения пинг понг.
Вече почти не може да бъде открита снимка от алкохолното парти в събота вечер.

Една от студентките, участвали в купона написа на профила си, че дъщерята на Барак Обама е участвала в бирения пинг понг.
Друга девойка пък допълва, че агентите на „Сикрет сървис” били пред вратата на помещението, в което се е разиграло биреното надпиване.
Техен колега пък допълва, че чувството агентите на „Сикрет сървис” да връхлетят по средата на биреното парти и всички да откачат, е неописуемо.

Твърди се, че Малия Обама е посетила свои приятели от университета, а що се отнася до охраната, няма как дъщерята на президента да отиде сама където и да било.
Студентите посочват, че охраната на Малия била доста засилена и при това видима, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар