Ето какво свързва Кичка Бодурова и Алла Пугачова

Кичка Бодурова и колежката й Катя постоянно коментират корекциите на Моника Валериева и Светлана Василева. Въпреки това пластичната хирургия не е чужда за двете дами. Самата Кичка Бодурова не крие, че се възползвала от услугите й. Тя споделя, че не се страхува от старостта, но въпреки това не й е приятно да вижда, че тялото и лицето й се променят.

Певицата на крие, че в САЩ се е подложила на мезотерапия. Процедурата представлява запълване на бръчките с естествен материал. Освен на тази процедура, тя разчита и на опитен хирург. От няколко години тя е редовна клиетка на хирурга на Алла Пугачова. Двете дами разчита на неговите умения, за да съхранят младостта си възможно по-дълго. Освен тях, негов редовен клиент е и Владимир Путин.

Докторът прави чудеса. Той си служи умело със скалпела и успява да направи разрез около ушите за лифтинг за опъване на бръчките на челото и под очите, без да си личи.

На неговите умения Кичка Бодурова дължи свежия си вид. Освен подмладяващите процедури, на които се е подложила изпълнителката, тя е коригирала и устните и носа си. От години се знае и че има силикон в бюста, което е видно от снимките й  като по-млада.

[caption id="attachment_460290" align="alignright" width="268"]kichka-bodurova Кичка Бодурова и Алла Пугачова с един и същ пластичен хирург[/caption]

Откакто тя е увеличила бюста си постоянно парадира с него. Кичка не пропуска възможност да покаже прелестите си. Брадърката си навлече гнева на зрителите и с това, че постоянно обсъжда корекциите на Моника и Светлана, а самата тя е подарила силиконов бюст на щерка си за 18-тия й рожден ден.

Катя от Ритон също не отстъпва по пластични операции на колежката си. Говори се, че стегнатият бюст на ритонката е дело на пластичната хирургия. Впечатление на феновете й прави и чипото носле, което тя очевидно не е притежавала на младини.