Кичка Бодурова е била репресирана

Ицо Петрофф направи неочаквани разкрития за Кичка Бодурова. Той скочи в защита на естрадната изпълнителка, заявявайки че дует "Ритон" не могат да се сравняват с нея. Той не скри, че с нея са много близки и често са купонясвали заедно на вилата на Емил Димитров.

По онова време тя била не само най-красивата, но и имала специфичен плътен глас. Петрофф не скри недоумението си от факта, че тя постоянно се обяснява на дует "Ритон" къде е пяла. Според него, естрадната изпълнителката не би трябвало да обръща внимание на ритонци, тъй като е много над тях.

Рокаджията заяви, че докато Катя и Здравко са били все още прожождащи изпълнители, Кичка Бодурова отдавна вече е покорила голямата сцена.

Той се чуди защо изпълнителката не припомни на колегите си за наградите, които е спечелила и че е работила с Тина Търнър. Тя не е длъжна да доказва на колегите си, че е пяла в Сизър Палас. Той припомни за триумфа й в "Златния орфей" и небивалият успех, който пожъна след това.

След участието й там, поканите към нея заваляха от всички страни, спомни си Ицо Петрофф. Заради тогавашния режим Кичка Бодурова е била заставена да избягва Германия, въпреки че и там успя да се превърне в звезда.

[caption id="attachment_460247" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова е била репресирана[/caption]

Изпълнителят разкри пред "Шоу", че колежката му е била репресирана от службите заради връзката си с българо-австриеца. Дори е бил заставена под натиска на полицията да направи аборт в напреднала бременност, въпреки риска за живота й.

Той заяви, че към днешна дата Кичка Бодурова е най-богата звезда в Къщата. Тя притежава няколко имота в САЩ, от който получава солиден наем.

Ицо Петрофф допълни, че дует "Ритон" не могат да се сравняват с нея и единственото, по което я водят е големия бюст на Катя, пише БЛИЦ.