След невероятния успех на концерта хората на Слави Трифонов с рекордни хонорари

Докато чалга изпълнителите вдигат чутовни скандали за високи хонорари, хората на Слави Трифонов прибират рекордни хонорари без много уговорки. След невероятния успех на двата им концерта, хората на Дългия вдигнаха двойно хонорарите си и не са склонни на компромис.

Най-желани са Краси Радков, Виктор Калев и Борис Солтарийски. Безспорно най-обичан е Краси Радков, който от години е фаворит на олигарсите. Предложенията към него минават през пиар отдела на шоуто и от там пазят в строга тайна сумата, която той прибира за двучасово участие. Запознати разкриха, че комикът не пада под 7 000 лева. Тарифата на му скача на 10 000 лева в празнични и почивни дни.

Хотелиер разкри пред Ретро.бг, че искал да покани Краси Радков на Нова година, но комикът поискал хонорар от 15 000 лева, което се оказал непосилен  за собственика на хотела.

Виктор Калев иска по 5 000 лева на вечер и въпреки, че хонорарът му е по-нисък от този на неговия колега, той получава двойно по-малко предложения за участия.

Слави Трифонов е най-благосклонен към Калев, Радков и Бачев, тъй като продуцентската му къща работи за тях със специални условия и им удържа много малка част от хонорара, който получават.

[caption id="attachment_460240" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Хората на Слави Трифонов с рекордни хонорари[/caption]

Годжи е по-скромен от колегите си и прибира едва по 5 000 лева на вечер. Когато го поканят заедно с Цветелина Грахич, тарифата скача на 7 000 лева. Босненката също е вдигнала хонорара си. Вместо за 3 000 лева, както беше доскоро, сега тя пее за 4000 лева.

С 16 000 лева тарифата си вдига целият бенд на Слави Трифонов и от 36 000 лева тя скочи на рекордните 50 000 лева.

Рекордьор безспорно е Слави Трифонов, който би дори Лили Иванова. За час пеене той иска 16 000 лева. Обичаната изпълнителката получава 20 000 лева за двучасово пеене.

Борис Солтарийски получава, колкото Преслава - 7000 лева на час. Гъмзата също е вдигнал хонорара си от 2 000 лева на 5 000.