Гърмят по Маджо във Виена

Гърмят по Маджо във Виена
5 (100%) 4 votes
Митичният Маджо бил мишена на атентат преди 2 години

Един от основателите на силовата групировка СИК Младен Михалев-Маджо е бил мишена на атентатори, които е трябвало да го взривят – разкрива „Уикенд”, като се позовава на източници от ГДБОП, които са разследвали такъв сигнал, постъпил от чуждо разузнаване.

Взрив все пак е имало, но за късмет на Маджо зловещият план не се е осъществил, а единствените жертви на адската машина са били самите атентатори. Кървавият инцидент е станал на 11 януари 2014 г. във Виена. Открай време австрийската столица е любимо място на Михалев за неговите бизнес срещи. Самият той има палат за чудо и приказ в съседна Швейцария и по-конкретно в град Цуг, който се намира само на 20 км от Цюрих.

На 11 януари 2014 г. взрив разтърсва виенския квартал „Отакринг”. На мястото е открита взривена кола с двама мъртви мъже. Открита е граната с издърпан щифт. Автомобилът бил с бургаска регистрация. Единият мъж бил българин с германско гражданство, а другият – австриец. Официалната версия на полицията бе за нещастен случай. Разследващите обаче душат около Маджо, защото последната му бизнес среща на 11 януари е била само на километри от мястото на инцидента. Предполага се, че мишена за атентаторите бил самият Младен Михалев. Вероятно нелепи действия на мъжете предизвикали преждевременното взривяване на бомбата.

От години Маджо легалириза бизнеса си и сега е един от добре облечените бизнесмени

От години Маджо легалириза бизнеса си и сега е един от добре облечените бизнесмени

Маджо е един от малкото останали живи босове на СИК. Над 20 години той е заобиколен поне от десетина гардове – отбелязва изданието. В средата на август той бе замесен в поредния скандал у нас. Босът беше засечен с бившия премиер Иван Костов на среща в хотел „Адмирал” в Златни пясъци. По думите на очевидци Михалев навиквал Костов като учител, който се кара на ученик – изтъква изданието.

В началото на този месец пък стана ясно, че фирма, близка до Маджо, е спечелила конкурс от военното ведомство за доставка на горива за армията. Дружеството ще получи от сделката 5 милиона лева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Гърмят по Маджо във Виена”

  1. racho

    окт. 18. 2015

    koito muchka darti pedali e vse pak dobre

  2. Ген. Аначков

    окт. 21. 2015

    Помаците са комбинативни, хитри и умеят да въртят големи парични потоци. Примери бол: Пашата, Трактора, Маргините, Маджо. Всичките са били военизирани някога, а сега са подведомствени на кукловодите от бившата ДС. По думите на покойния шестак и ноторно известен пидал Цветко Цветков – „Това са наши момчета!“

Добавете коментар