Кристина Димитрова е една от най-богатите звезди в Къщата

За разлика от останалите си колеги, Кристина Димитрова не парадира с материалното си състояние. Изпълнителката умишлено не разкрива, че живее като баровка. Тя разполага с месечен доход от 10 000 лева, който получава от наеми.

Звездата е собственик на 6 апартамента. Пет от тях са в столицата, а другия е на морето. Последният си имот естрадната изпълнителка закупила в бума на строителството. Тя си набелязала луксозен просторен апартамент в затворен комплекс в Слънчев бряг.

Изпълнителката решила, че е по-добре да го купи с ипотека. Всяко лято тя го предоставя на свои приятелки срещу символична сума. До пълното погасяване на кредита остава не много голяма сума. Кристина Димитрова често коментира пред приятели, че вече е готова да купи с ипотека още един апартамент.

[caption id="attachment_460237" align="alignright" width="300"]Кристина Димитрова Имотите на Кристина Димитрова струват над милион[/caption]

Останалите пет апартамента на звездата се намират в елитни столични квартали. Едно от просторните жилища на брадърката се намира в сърцето на столицата на "Витошка". Тя притежава апартамент и в баровския квартал "Лозенец".

Наскоро тя се премести в луксозна кооперация в новозастроения квартал "Кръстова вада". Изпълнителката е горд собственик на луксозен апартамент в затворен комплекс със СПА център.

Кристина Димитрова не парадира с имотите си не само заради зложелателите, но и заради  проблемите, които има с данъчните. Преди време името й беше замесено в невероятен скандал. Оказа се, че тя не е декларирала доходите за няколко години.

Естрадната певица коментира, че в случилото се не вижда нищо драматично и винаги е декларирала доходите си. Скандал избухна и около доходите на колегата й Васил Найденов, който беше принуден да плати дължимото към хазната за години назад.

За разлика от колегите си, които влагат парите си в несигурни банкови институции, Кристина Димитрова решила да инвестира в недвижими имоти. Този съвет й дал неин приятел от чужбина, пише Ретро.бг.