Алина Кабаева се венча за Путин? (Нови снимки)

Алина Кабаева се венча за Путин? (Нови снимки)
4 (80%) 1 vote

Алина Кабаева се показа след раждането, омъжи ли се за Путин?

Алина Кабаева от години е спрягана за приятелка на руския президент Владимир Путин, а вече и за негова съпруга. А през последните няколко месеца се заговори, че е родила и дете от него, като дори имат и таен брак.

След петмесечно отсъствие,тя се появи пред обществеността видимо влалена. И с халка. Което моментално запали слуховете, че двамата са женени.

32-годишната Кабаева бе видимо отслабнала, когато присъства на празненство в Южна Осетия само преди няколко дни. Това беше и първата й поява в обществото от май месец насам, когато младата майка избра да се покрие, подобно на Кейт в Англия, след като роди малката Шарлот. А нейни снимки от май и най-новите отново разпали слуховете, че Путин е станал отново татко на 63 години, както и че са женени. През май руските медии съобщиха, че Алина Кабаева изглежда малко „понапълняла“, но днес от коремчето й няма и следа.

Алина изглежда видимо вталена и това си личи. Освен това не е коментирала слуховете около второто си дете.  През февруари Владимир Путин също изчезна за повече от седмица, което провокира за пореден път спекулациите, че е с Кабаева в Швейцария, където тя родила момиченце. Двамата не отрекоха слуховете, а руския президент дори се пошегува, че без клюките ежедневието му би било ужасно скучно.

Алина Кабаева се появи вталена и с халка - омъжи ли се за Путин?

Алина Кабаева се появи вталена и с халка – омъжи ли се за Путин?

На неотдавнашното събитие Алина Кабаева носеше и венчален пръстен, което отново взриви общественото мнение, че двамата с Владимир Путин са сключили таен брак.  Засега няма коментари за пръстена, а от Кремъл мълчат. Коментар обаче прави  руския „Космополитен“.

alina 2

„Гостите бяха впечатлени не само от стройното тяло на спортистката, която сега е в отлична форма, но и от халката й“, пишат те. Олимпийската златна медалистка бе в Цхинвали за откриването на нов „спортен дворец“, построен със средства на нейната благотворителна организация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар