Неизвестно досега пророчество на Ванга за Людмила Живкова излезе наяве

Едно от пророчествата, които Ванга прави приживе за Людмила Живкова, едва сега излезе наяве. За казаното от нея си спомни 51-годишният Георги Костов, който от години живее в САЩ. Той сподели пред Ретро.бг, че това, което най-много го ядосва е фактът, че нито една известна личност не си признава за подкрепата, получена от  Ванга.

Той заяви, че голяма част от известните личности у нас, дължат живота си на нея. Но въпреки това никой не говори за това и не отдава почит на този факт. Самият Георги не крие, че се появил на този свят благодарение на пророчицата. Майка му имала репродуктивни проблеми, но успяла да зачене благодарение на билковата рецепта на Ванга и таен ритуал, който тя й препоръчала да направи.

Преди повече от 30 години, Георги потърси пророчицата за съвет. Той не се разбирал с командира в казармата и искал да избяга от там.

Младият войник отишъл при Ванга без да се обади предварително. Гадателката повикала първо него сред тълпата от хора, чакащи пред дома й. Докато бил вътре при нея, телефонът й звъннал, но тя отказала да вдигне.

[caption id="attachment_460085" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга предсказала, че Людмила Живкова ще се прероди[/caption]

Геогри я попитал директно защо се крие. Тогава Ванга му отговорила, че не се крие от никой, но не иска да вдигне телефона, защото знае какво ще й кажат. Порицателката споделила с него, че я търсят, за да й съобщят за смъртта на Людмила Живкова.

Тогава Ванга казала, че тя ще се върне след време, но в друго тяло, за да довърши започнатите дела. Първоначално Георги не взел думите й насериозно, но след време, когато пак отишъл при нея я попитал какво е искала да каже.

Петричката пророчица споделила с него, че само добрите хора се прераждат и се връщат на земята, за да довършва това, което са започнали, пише Ретро.бг.