Ани Салич и Гала лъснаха в епицентъра на поредната война в Нова тв

Жестоките драми, които се разиграват през последния месец в Нова тв, изправиха една срещу друга най-известните тв водещи - Гала, Ани Салич, Ани Цолова и колежката им Даниела Тренчева. В основата на невиждания раздор е блондинката.

Откакто месечното й възнаграждение стана публично достояние, в Нова тв избухна невиждана война. След като Джуджи беше отстранена от шоуто стана ясно, че Гала получава 20 000 лева месечна заплата и за асистентката й няма пари.

Разкритието за заплата на бившата асистентка на Къци Вапцаров вбеси най-много Ани Салич. Топ новинарката се счита за най-добрата водеща в родния ефир и според нея е недопустимо Гала, която единствено се появява с модни дрешки в ефир да получава по-висока заплата от нея. Новинарката получава месечно възнаграждение от 7 000 лева.

Преди да прие предложението да се присъедини към екипа на Нова тв, тя поиска от продуцентите собствено предаване. Ток шоуто й се оказа истински провал и бързо беше свалено от ефир. Така на практика Ани Салич остана само със заплатата си на водеща на новините. Досега тя мислеше, че получава най-високото възнаграждение сред колегите си в Нова тв, но се оказа, че любимката на шефовете е Гала, а не тя.

Новинарката е недоволна от възнаграждението си и затова постоянно търси странични проекти, по които да работи.

[caption id="attachment_460082" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич бясна заради заплатата на Гала[/caption]

Покрай изборите тя се уреди с платени репортажи, които трябва да прави из страната. Предложението за тях било предвидено за колежката й Ани Цолова. Но след като Ани Салич разбрала за заплата на Гала, вдигнала чутовен скандал, заплашвайки с напускане. За да успокоят гневната новинарка, мениджърите на телевизията били принудени да й възложат предизборните репортажи.

За тях тя ще получи общо 10 000 лева - сумата, която е трябвало да прибере колежката й Ани Цолова, пише Ретро.бг.